Pre-facelift STYLE 1.6 T-GDI DCT

Totul despre al vostru Kia Sportage şi poze bineînţeles!
radurelian
Auto: Sportage 1.6 DCT 4X4

Pre-facelift STYLE 1.6 T-GDI DCT

Post by radurelian »

Salutare, si bine v-am gasit!
De aproximativ 2 sapt sunt posesor de Sportage, varianta benzina, automata, AWD, black.
Am ales KIA pentru feedback-ul foarte bun pe care il are pe piata, pentru garantia de 7 ani, si pentru ca nu prea are concurenta pe nisa ei.
Este achizitionat de la Jilava, varianta Style + senzori parcare, scaune incalzite spate, camera, si probabil ce mai descopar pe parcurs.
Mi-as fi dorit mult mai multe optiuni, insa variantele pe benzina erau destul de putine pe stoc, si am avut de ales intre asta mai slab optionata si un GT mai full de la MIT - dar nu m-a atras culoarea (canyon silver).
Eu inca suspin dupa xenon, keyless, autohold, portbagaj electric, dar sper sa schimb totusi asta in viitorul apropiat :D
Sotia si-a dorit-o p-asta mai mult decat mine, asa ca... here it is.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

somax
Auto: Sportage

Re: Pre-facelift STYLE 1.6 T-GDI DCT

Post by somax »

Inteleg ca ai style +senzori, restul ce ai enumerat sunt in pachet. autohold face cutia. Eu am canyon silver , style 1,7 dct;), Luată de pe stock de la mit.

Trimis de pe al meu SM-G960U1 folosind Tapatalk

Sergiucid
Auto: Sportage 1.6 T-GDI

Post by Sergiucid »

Sa o stapanesti sanatos! Legat de chestiile dupa care suspini, doar xenon si portbagajul electric se pot adauga usor, keyless si autohold greu spre imposibil :)
Sportage 1.6 T-GDI 4X2 6MT Style+
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP

radurelian

Post by radurelian »

Am intrebat deja la dealer de montare ulterioara a keyless-ului, mi-a zis ca e destul de dificil, modificare calculator masina, plansa de bord, deci bataie de cap...
legat de portbagaj, mi-a zis ca este o firma in Deva care face asa ceva, insa nu poate monta pe cheia originala a masinii, iar asta nu ma ajuta foarte mult. Mai caut, poate gasesc si in alta parte.
Pe partea de xenon, daca imi recomandati ceva, ascult. am citit pe forum si de Blue Vision de la Philips, daca si-a pus cineva becuri asemanatoare poate imi da un feedback.
Am vazut pe la diversi colegi care au schimbat ledurile din interior, urmeaza si la mine cand voi avea posibilitatea. Poate si stopurile cu totul.
As mai fi interesat si de schimbarea camerei din spate, rezolutia pare de bun simt, insa nu wow. O sa caut pe forumurile de profil, poate a facut cineva asta deja, fara costuri prea mari.

Cam atat momentan,
Drumuri bune s-aveti!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Sergiucid
Auto: Sportage 1.6 T-GDI

Post by Sergiucid »

In momentul in care ti apasat pe butonul de portbagaj din cheie acesta deblocheaza solenoidul de deschidere...atata timp cat exista un semnal , aproape sigur se poate. Din pacate nu am access la diagramele electrice pt sportage sa fiu 100% sigur( desi mi-as dori :D )
Sportage 1.6 T-GDI 4X2 6MT Style+
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP

Megahertz
Auto: KIA Sportage 2021 FL 1,6 T-GDI

Post by Megahertz »

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!
In cazul modificarilor ulterioare nu se pierde garantia ?
KIA SPORTAGE 2021 FL 1,6 T-GDI 7DCT CLASIC+

Fraierica
Auto: Sportage 2019,1.6L DSL,DCT

Post by Fraierica »

Sa o stapanesti sanatos!

Tot anemice sunt becurile de faza scurta?
Daca esti din Bucale poate ne vedem pe seara sa vedem diferentele.
Cert e ca eu cu astea stoc nu pot ramane, e vorba de siguranta aici nu de fit(z)e 😌

radurelian

Post by radurelian »

Daca fac modificarile la ei, n-ar trebui. Cel putin portbagaj, stopurile led, xenon (daca montez instalatie).
Multumesc pentru urari, asemenea.
Fraierica ne vedem, insa nu in seara asta. Pe cealalta masina am bi-xenon, keyless go/entry, autohold, drive select si multe altele. Iti dai seama ca ma mananca tare :D
Felicitari si tie pentru achizitie. Si eu as fi asteptat pentru facelift cu mai multe optiuni, insa nu a fost decizia mea.

caureliu
Auto: KS 1.6 T-GDi 6MT 4×4 - 2017

Post by caureliu »

radurelian wrote: 29 Jul 2018, 23:46 Eu inca suspin dupa xenon, keyless, autohold, portbagaj electric, dar sper sa schimb totusi asta in viitorul apropiat :D

Poate te ajuta asta : https://edotec.ro/sistem-ridicare-si-in ... cheie.html

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”