Ieri am dat si eu in final comanda (de fapt am refacut-o) pentru masina din semnatura.
Mi-a placut si mi-am dorit-o inca din 2015 cand a fost prezentata la salonul auto Bucuresti.
Ma bucur ca exista acest forum, mi-a fost foarte folositor si imi va fi in continuare, sunt informatii de real folos pentru oricine vrea sa achizitioneze acest model.
Pentru mine alegerea a fost dictata de 3 lucruri importante:
- 1. sa fie frumoasa: si este, orice ar zice unii sau altii
2. sa fie puternica: si este, la cei 177 CP
3. sa fie inalta: si este, sa nu mai iau toti bolovanii de pe drum
Acum urmeaza perioada de asteptare, nu sunt chiar nerabdator, avand in vedere ca trebuie sa rezolv si restul de bani, si locul de parcare, si jantele de iarna, ...
So: masina din semnatura + optionalele urmatoare + taxa de modificare comanda m-a costat fix 25.100. Am avut, overall, un discount de 5% (3% standard si 2% dealer) - este un discount care vad ca se obtine curent de majoritatea dintre noi (cei cu comenzi date)
- Roată de rezervă din oțel de dimensiuni reduse
Geamuri față electrice cu siguranță (sus și jos cu senzor)
Senzori parcare fata si spate
Parbriz cu degivrare
Portbagaj cu sistem inteligent de deschidere automata
Volan Incalzit
- set legislativ
covorase cauciuc
tavita portbagaj
alarma Gemini 822

Anyway: Sfat pentru cei nehotarati inca: ganditi-va bine, analizati, consultati-va cu prietenii, si decideti configuratia finala a masinii cu care sa fiti impacati din start, astfel incat sa nu reveniti asupra ei si sa scoateti bani din buzunar, ca mine, fara rost. Stiti vorba romanului "Graba strica treaba". La mine s-a tradus in bani in plus si in timp de livrare in plus. Dar tot raul spre bine, ca atunci nu as mai fi comandat AWD si nici portbagajul inteligent. Si as fi ramas si cu o culoare neplacuta pentru mine.
Iar masina asta vreau sa o tin pe termen lung, si trebuie sa imi placa, nu-i asa, si peste 5-10 ani! (e ca la FMI! Prietenii stiu de ce

Let see what is coming, voi reveni cu alte update-uri la momentul sosirii masinii.
Seara buna tuturor.