Revin cu impresii dupa un prim lung drum.
17506074_10156073527623902_396282962_n.jpg
Intr-adevar, masina mi-a depasit asteptarile

Tinuta de drum, felul cum se aseaza, cum trage motorul asta (chiar si in rodaj), vizibilitate, insonorizare, interiorul, confortul totul e la superlativ pentru mine. Spatiul la interior mai mare, am cum compara, cu scaunul de copil rear-facing, in pozitia de somn nu ating scaunul din fata, la masina anterioara statea fix si cel din fata statea chiar ghemuit. Chiar si sunetul ma multumeste. Plus ca la versiunea Style a mea, a venit cu elemente de design de la GT line,dubla evacuare. A zis dealerul ca pana acum nu veneau asa, poate colegii pot sa confirme.
Am testat LKAS si impreuna cu pilotul automat, pur si simplu pe A1 si pe centura la Craiova nu mai faceam nimic, doar ca ma avertiza masina sa tin mainile pe volan. Nu ca nu le-as fi tinut, probabil nu mai simtea ca fac si eu ceva. Ciudata senzatia cand iti trage de volan, parca ar conduce altul in locul tau

. Nu e sa te bazezi 100% pe el, te baga prea in margine si daca mai e cineva pe cealalta banda sau masini parcate, oameni care merg pe margine, atunci problem, dar e fun. Curbele line le ia fara probleme si la 100km/h, alea mai stranse nicio sansa.
Consum dus Bucuresti-Pitesti-Craiova-Severin 7.0 pe CB, mers la rodaj, legal in localitati si in afara, tinuta din pilot automat in marea majoritate a timpului.
consumExtern.jpg
Consum prin Bucuresti, din Titan pana la iesire la A1, Sambata la pranz, consum 9.2, am prins un pic aglomeratie pe la Unirii. Probabil un consum bara la bara va fi de 12-13 clar.
consumBuc.jpg
Acum chestii care pot fi imbunatatite:
- suspensiile un pic cam tari, se cam simt denivelarile si am rotile totusi pe 17, probabil ca pe 19 ar fi durere

- lipsa roata de rezerva. Daca mai pui si roata de rezerva nu mai poti cobora podeaua la portbagaj, plus ca spatiul ala de sub podea se cam duce.
- portbagajul mai micut decat eram obisnuit sau doar altfel construit. Nu stiu cum calculeaza astia volumul ala ca pe foaie era la fel cu masina anterioara, dar fiind mai mult pe inaltime e mai tricky de aranjat. Te forteaza cumva sa fii eficient la impachetat

- tavita de portbagaj de cauciuc se aseaza ok numai cu podeaua aia inaltata, daca o cobori nu se mai potriveste si arata chiar aiurea. Poate ar trebui sa fie dintr-un cauciuc moale ca si covorasele, sa se muleze.
- sistemul de alarma e de la Hyundai, are sticker pe geam, plus ca se vede ca e adaugat dupa cu senzorii aia in interior.
- cutia de viteze parca nu intra atat de usor in trepte, mi se pare ca are tendinta sa agate un pic.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.