De 1 saptamana am intrat in posesia masinii dupa ce in sfarsit mult iubitul stat roman s-a plictisit sa ne mai chinuie luna de luna cu programul rabla 2016
Si asa am devenit proprietar al unei Kia sportage 1,7 clasic dupa 3 luni si jumatate de asteptare a programului rabla masina fiind in curte la mit motors din sfarsitul lui martie(nici eu nu stiu cum am rezistat atat)

Masina este varianta 1,7 dsl clasic cu urmatoarele optiuni in plus:
1 navigatie cu camera mers inapoi(cred ca trebuie luat neaparat pt gabaritul ei)
2 senzori parcare spate
3 parbriz cu dezaburire automata
4 climatronic
5 spalatoare faruri
Primele impresii:Este primul suv deoarece pana acum am avut numai turisme(traditionala dacie, daewo espero, tico,peugeot 406 hdi, peugeot 307, ww passat 2,0 comon rail 2011
Masina trage destul de bine pt capacitatea ei(nu este bmv de 180 cp) si sta bine pe sosea.Am facut 300 de km si cred ca deja m-am obisnuit cu pozitia la volan care este super ok
Dupa parerea mea este o masina cu prestanta si foarte eleganta care justifica pretul de achizitie de 22.000 euro
Consumul pana acum este undeva in jur de 7,7 fara a forta foarte mult masina

O mai las putin la rodaj si dupa aceea o sa o incerc si pe la turatii mai mari
Suspensia este ok, insonorizarea este un real progres fata de modelul precedent cu care am facut si drive test
Deasemeni am facut drive test si cu 2000 dar nu m-a impresionat in mod deosebit sa justifice diferenta de pret dimpotriva la cea de 17 cuplul este mult mai jos asa cum sunt eu obisnut sa merg. Impresia mea pana acum este de masina de familie cu care sa mergi relaxat si sigur cu copii in masina
Un dezavantaj totusi il consider lipsa androidului auto(nu reda nici videoclipuri ) si nici nu o poti ajuta cu hot spot de la telefon pt ca wi-fi direct nu te ajuta decat la trafic si vreme din cate am vazut si
O sa mai revin cu alte impresii
O sa mai revin cu impresii dupa mai multi km