Akeem's JB: Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT-LINE - Sand Track
-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT
Re: Akeem's JB: Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT-LINE - Sand Track
M-am prins de dezaburire chiar azi dimineata, am vazut simbolul + Auto ca intamplator era cu ochii pe ecran. Doar ca nu stiam ca functioneaza tot timpul, credeam ca doar cand dai pe incalzire interior.
Climate am vazut ce face pe Turatii, doar ca la mine nu reactioneaza in niciun fel de conditii, de-aia intrebam.
Climate am vazut ce face pe Turatii, doar ca la mine nu reactioneaza in niciun fel de conditii, de-aia intrebam.
Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT-LINE - Sand Track
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Dezaburirea e standard dar se poate dezactiva conform manual.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Am 1.7 dct si pot spune ca, comportamentul cutiei e similar, cu mentiunea ca in kickdown nu se duce in 6000, ci poate in 3000-3500 max
. in rest identic. In mod comfort schimba la 1500 si e foarte comoda, parca mergi cu un hibrid sau cvt. In mod sport merge mai turat, o folosesc cand urc pe drumuri cu serpentine ca sa nu urce subturat. Pe autostrada, in mod sport consuma mai mult decat in mod comfort la aceeasi viteza:D pt o tine mai turat, culmea in aceeasi treapta
. la 172/h are 2800 ture in treapta 7.
Am vazut video lui robert, am dubii mari ca e asa mare diferenta de consum intre 1.6 si 1.7 in favoarea lui 1.6, eu as zice ca e maxim 0.5l in favoarea 1.6. Conteaza mult daca masinile pe care le-a condus robert aveau rotile de aceeasi marime, presiune, cum batea vantul, temp exterioara, inclinatia drumului

Am vazut video lui robert, am dubii mari ca e asa mare diferenta de consum intre 1.6 si 1.7 in favoarea lui 1.6, eu as zice ca e maxim 0.5l in favoarea 1.6. Conteaza mult daca masinile pe care le-a condus robert aveau rotile de aceeasi marime, presiune, cum batea vantul, temp exterioara, inclinatia drumului
-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDi 7DCT GT 4x4
Tu ce presiune ai la roti? Mie pe bord imi arata 41-42 psi si fata si spate
Kia Sportage 1,6 T-GDI 7 DCT GT-Line+ Infra RED
Vezi ca poti schimba presiunea in bar.
-
Nu e cam mult 42 psi? Din convertor vad ca inseamna 2,9 bar , adica nitel cam mult
Daca o fi si la rece...

-
Brașov - Racoș vizitat coloane de bazalt și lac de smarald - consum 6,1
. Mers cu coloana 80-100. Știu ca pare aiurea dar de fapt într-a 7a înseamnă undeva 1400-1800 rot/min pe mod Normal. Mers constant, accelerația abia atinsa... Deci explicabil. Dacă ne gândim ca viteza asta e arhisuficienta pe drumurile patriei eu zic ca nu e asa rău. La întoarcere am ținut-o pe Sport și i-am dat și kick down ca să se mai dezmorțească și ea. Am ajuns acasă cu 6,5 deci practic m-am întors cu 7 la suta.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Azi am verificat lichidul de racire, dupa cum se vede e la jumatate, asa cum am completat acum 2 saptamani. Deci consider ca data trecuta scazuse nitel pana la minim pentru ca nu era aerisita complet din fabrica. De la completare sa fi facut peste 500 km.
Ieri am sters scaunul cu un servetel umed de la Lidl. Pana acum folosisem unele dintr-un pachet desfacut mai demult si mai erau vag umede, dar bune pentru praf. Ieri imi picase ceva pe scaun si am zis sa desfac un pachet nou. Astfel am vazut ca servetelul se albastreste (ma rog, un gri albastrui). Eu sper sa fie vopsea de la blugi ramasa pe scaun si nu vopseaua de la piele. Ar fi aiurea sa se decoloreze scaunul de la un amarat de servetel. A patit cineva la fel? O sa incerc in spate pe locul din mijloc ca acolo n-a stat nimeni pana acum.
Ieri am sters scaunul cu un servetel umed de la Lidl. Pana acum folosisem unele dintr-un pachet desfacut mai demult si mai erau vag umede, dar bune pentru praf. Ieri imi picase ceva pe scaun si am zis sa desfac un pachet nou. Astfel am vazut ca servetelul se albastreste (ma rog, un gri albastrui). Eu sper sa fie vopsea de la blugi ramasa pe scaun si nu vopseaua de la piele. Ar fi aiurea sa se decoloreze scaunul de la un amarat de servetel. A patit cineva la fel? O sa incerc in spate pe locul din mijloc ca acolo n-a stat nimeni pana acum.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
S-ar parea ca nu se ia vopseaua. Am dat si in spate si pe scaunul meu si servetelul a ramas curat. Deci era vopsea de blugi. Asta inseamna ca am avut dreptate ca n-am luat Color Pack.
-
Duminica am fost la Sita Buzaului. Ocazie cu care am urcat nitel pe grohotis. E prima iesire offroad. Am activat si 4x4 desi nu cred ca era nevoie. Masina a stat turata intr-a 1 a pe la 3000 - 3500 rot/min, n-a schimbat a 2a. In afara ca am umplut-o de noroi pe bocanci si pe pasajele rotilor, in rest nimic interesant
La coborare am testat nitel HDC. Fiind grohotis, tot frana si tot se auzeau pietrele alunecand sub roti. Sunt curios, pe drum cu aderenta (asfalt) tot asa face, franeaza intermitent sau tine frana activata continuu cum fac tipele soferite?
Si alta curiozitate (pacat ca nu mi-a dat prin cap sa testez pana acum): Cu Cruise Control activat si in panta accelereaza, dar daca drumul e la vale suficient cat sa-si ia viteza ce face? Franeaza de capul ei sa mentina viteza setata?
La coborare am testat nitel HDC. Fiind grohotis, tot frana si tot se auzeau pietrele alunecand sub roti. Sunt curios, pe drum cu aderenta (asfalt) tot asa face, franeaza intermitent sau tine frana activata continuu cum fac tipele soferite?
Si alta curiozitate (pacat ca nu mi-a dat prin cap sa testez pana acum): Cu Cruise Control activat si in panta accelereaza, dar daca drumul e la vale suficient cat sa-si ia viteza ce face? Franeaza de capul ei sa mentina viteza setata?
cruise control are o limita de viteza de la care poate fi folosit, asistenta la coborare in panta daca nu ma insel este limitata la max 5km/h iar cruise-ul poate fi folosit incepand de la o viteza considerabil mai mare
Kia Sportage, GT-Line, 1.6T-GDI, AWD, DCT7, Sparkling Silver
reducerea poate sa ajunga pana la 6%....depinde cat de hotarat esti. eu am aflat asta dupa ce am luat o
- Megahertz
- Auto: KIA Sportage 2021 FL 1,6 T-GDI
Salut
cruise control se poate activa de la 30 km/h in sus. Si da..am senzatia ca franeaza pt a mentine viteza.
cruise control se poate activa de la 30 km/h in sus. Si da..am senzatia ca franeaza pt a mentine viteza.
KIA SPORTAGE 2021 FL 1,6 T-GDI 7DCT CLASIC+
-
Stati asa. Nu ma refeream sa cobor cu Cruise Control de la Agapia Veche 
Daca ma duc la mare si am Cruise la 130 km/h, pe coborarile alea dintre Fetesti si Constanta franeaza ca sa mentina 130?

Daca ma duc la mare si am Cruise la 130 km/h, pe coborarile alea dintre Fetesti si Constanta franeaza ca sa mentina 130?
Conventional cruise control systems have no connection to the vehicle’s brakes and therefore can’t prevent a vehicle over-speeding when travelling down a steep hill.
Passive cruise control targets a speed, it reduces throttle position to slow down, but if engine braking is less than the effect of a steep downhill, the car will gain speed. This type of cruise control is not integrated with the braking system
nu cred ca sportage are asa ceva, doar frana de motor ajuta
Passive cruise control targets a speed, it reduces throttle position to slow down, but if engine braking is less than the effect of a steep downhill, the car will gain speed. This type of cruise control is not integrated with the braking system
nu cred ca sportage are asa ceva, doar frana de motor ajuta
Sportage 2020/GTline/T-GDI AWD DCT