2 dsl awd mt
- rammstein01
- Auto: Sportage
Re: 2 dsl awd mt
da sunt pe 16, iar capace gasesti pe net http://www.pieseauto.ro/capace-roti/set ... 51331.html, am atasat si poza.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
da de ce nu va duceti voi, astia fosti posesori de a 4, pe un forum unde sa puteti scrie decat voi sa sutineti tampanii si sa nu va contrazica nimeni.mongol wrote:Nu sunt eu vreun expert in topicuri, dar asta e FLAME!!!! Adica mai pe romaneste cauti SCANDAL!!! Am incercat cu diplomatia, dar se pare ca n-am succes! Asta e jurnalul MEU de bord si nu un topic oarecare. Te rog respectuos nu mai posta aici atacuri la persoana. Chinezu nu te-a atacat cu nimic. Postarea ta nu avea legatura cu ceea ce discutam noi.b76bgaarh wrote:vezi mongol ca nu s-a lamurit. useru chinezu nu intelege roamana, parca e chinez.
eu zic sa mai explice cum e cu faptul ca sportageul nu vine cu alarma, din fabrica.
P.S. pe alte forumuri erai deja averitizat de catre un moderator!Chinezule, trolii nu se ataca se ignora!!! Cand il ataci ii dai apa la moara. Sa speram ca un moderator va observa asta!!! Pana atunci il lasam sa vorbeasca singur. Poate se plictiseste si ne lasa in pace!chinezu81 wrote:@mongol, sper ca esti ok acum si putem inchide acest topic. Vad ca o dam in altele si eu speram ca ne putem intelege pe un forum unde avem pasiuni comune.
a fost liniste pana sa aparati voi pe aici. de ce oare?
masina familie Kia SPORTAGE 2.0 DSL 4wd CITY
Pentru chinezu: Niciodata. Mai ales la kia. Consumul meu minim extraurban a fost 5.8. Minim urban 9.87. Mediu actual 8.2. Ce spune cartea? Extraurban 5, urban 7.2, mediu 6 si ceva. Singura masina care a scos consum sub cel din carte a fost un logan mcv dci85 euro 4, condus de nevastamea care a scos pe distanta toplita-brasov 3.8. Distanta parcursa in 3 ore jumate (eu fac de regula 2 ore 45 minute).
Last edited by mongol on 11 Dec 2013, 21:21, edited 1 time in total.
da de ce nu va duceti voi, astia fosti posesori de a 4, pe un forum unde sa puteti scrie decat voi sa sutineti tampanii si sa nu va contrazica nimeni.
a fost liniste pana sa aparati voi pe aici. de ce oare?[/quote]
Normal ca a fost liniste cand ai 150 de posturi in 5 ani iar altii 170 in sase luni. Sau 130 de posturi in o luna jumate. Sau esti un cretin care se ia de lume aiurea, desi lumea face eforturi pentru a nu se crea conflicte. Sau esti un analfabet nesimtit care nici macar nu citeste forumul, dar comenteaza prosteste pentru ca moderatorii nu iau masuri. Citeste inca odata cine este singurul dintre noi care a avut a4, apoi cere-ti scuze omului ca nu ti-a facut nimic. Si daca tot iti place linistea poti sa ne lasi in pace. Toata lumea ar fi mai fericita!
a fost liniste pana sa aparati voi pe aici. de ce oare?[/quote]
Normal ca a fost liniste cand ai 150 de posturi in 5 ani iar altii 170 in sase luni. Sau 130 de posturi in o luna jumate. Sau esti un cretin care se ia de lume aiurea, desi lumea face eforturi pentru a nu se crea conflicte. Sau esti un analfabet nesimtit care nici macar nu citeste forumul, dar comenteaza prosteste pentru ca moderatorii nu iau masuri. Citeste inca odata cine este singurul dintre noi care a avut a4, apoi cere-ti scuze omului ca nu ti-a facut nimic. Si daca tot iti place linistea poti sa ne lasi in pace. Toata lumea ar fi mai fericita!
@Mongol, citisem pe aici pe forum, dar e clar acum ca nu scrisesei tu.
@b76bgaarh esti tare suparat pe viata daca tu vezi numai zazanie in orice. Calmeaza-te omule ca aici noi vrem sa discutam deschis. E normal cand iti iei o masina noua sa imparti cu ceilalti pareri despre partile bune/ cele rele si e normal sa te mai contrazici cateodata. Ce nu e normal e sa apara unu ca tine care se ia de toti pe aici. Deci daca vrei putem sa discutam civilizat in continuare, chiar daca ne putem contrazice la un moment dat, daca nu, vei primi "ignore" din partea mea. De exemplu am vazut ca ai fost la revizie a 3-a oara si ai intampinat niste probleme. Uite eu nu am facut nicio revizie pana acum, ma astept drept urmare sa postezi mai multe despre aceste probleme, pentru ca noi ceilalti sa stim ce sa evitam pe viitor. Despre asta e vorba pe forum, sa impartim idei, nu sa fie liniste si din cand in cand sa ii mai zeflemim pe unii de plictiseala. Intra pe forumurile straine de Kia, vezi cate postari se fac acolo in fiecare zi si o sa iti dai seama ca nu vorbesc prostii.
@b76bgaarh esti tare suparat pe viata daca tu vezi numai zazanie in orice. Calmeaza-te omule ca aici noi vrem sa discutam deschis. E normal cand iti iei o masina noua sa imparti cu ceilalti pareri despre partile bune/ cele rele si e normal sa te mai contrazici cateodata. Ce nu e normal e sa apara unu ca tine care se ia de toti pe aici. Deci daca vrei putem sa discutam civilizat in continuare, chiar daca ne putem contrazice la un moment dat, daca nu, vei primi "ignore" din partea mea. De exemplu am vazut ca ai fost la revizie a 3-a oara si ai intampinat niste probleme. Uite eu nu am facut nicio revizie pana acum, ma astept drept urmare sa postezi mai multe despre aceste probleme, pentru ca noi ceilalti sa stim ce sa evitam pe viitor. Despre asta e vorba pe forum, sa impartim idei, nu sa fie liniste si din cand in cand sa ii mai zeflemim pe unii de plictiseala. Intra pe forumurile straine de Kia, vezi cate postari se fac acolo in fiecare zi si o sa iti dai seama ca nu vorbesc prostii.
Rammstein, nu inteleg totusi de ce reprezentanta kia nu vinde asa ceva. la pretul ala sper sa fie originale, dar asta mi se pare ciudat ca kia nu le vinde direct. Am vorbit chiar la reprezentanta cu seful de la Aviatorilor si mi-a spus clar ca ei nu au asa ceva (ma refer pe 16, ca pe 15 au). Oricum ar fi sunt misto si mai ales ca rotile sunt moca e si mai bine 

Tampenia asta cu lipsa capacelor pe 16 exista si la dacia. Atata timp cat exista echipare de fabrica cu roti de tabla pe 16 (la Duster), cum sa nu existe capace originale pe 16? Am vazut diferenta la unele pe 15 intre original si aftermarket: nici nu se compara. Am fost nevoit sa cumpar din vitan un set pe 16 care arata destul de bine, era destul de ieftin, dar intr-o zi am pierdut 3 capace din patru!!! Cascadorii rasului! In hipermarket-uri exista ceva mai bun calitativ. Conteaza enorm elasticitatea plasticului.
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
sau mai bine le securizezi cu niste soricei d-aia.. 

Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
Vai, nu suport saraciile alea. Daca capacul are un plastic decent, vei face iarna cu ele.
Dupa ce am ramas fara un set intreg intr-o iarna si cand ma gandeam ca trebuie sa dau peste 400 de ron sa le iau din nou mi-am pus soricei instant...mai tine hotii la departare, cu toate ca nu e o regulamongol wrote:Vai, nu suport saraciile alea. Daca capacul are un plastic decent, vei face iarna cu ele.

Corect, ai echipare pe 16 si nu faci capace, de cacao rau. Daca faceau capace pe 16 cumparam si eu jante de tabla pentru iarna. Dar asa mi-am luat de aliaj, ce e drept special concepute pentru iarna (MSW winter). Sunt frumoase, dar sunt totusi aftermarket si nu prea suport ideea asta de a avea jante aftermarket la o masina, dar nu am avut incotro. Si sa las janta de tabla asa direct pe masina fara un capac la ea, arata urat (parerea mea aici). Adica masina asta e asa de frumoasa incat daca i-ai pus jantele alea de tabla fara capace o strici cu totu.
Nu stiu daca o strici cu totul
, dar intr-adevar sunt urate jentile de tabla fara capace. Daca plasticul de la capac este de buna calitate, eu zic ca nu o sa le pierzi. Cu al doilea set de capace (primul l-am pierdut in prima zi!!) Am facut toata iarna inclusiv offroad (vb de duster). Asta fara hoti. Si chinezule, la ce masina costa setul de capace 400 roni?
In alta ordine de idei, am luat ieri o groapa/sant pe mircea voda in fata la udriste de am zis ca rup masina. Eram mai multe persoane in masina, negociam un contract, deci nu eram prea atent. Daca eram cu un caciuc sport aia era. Asa se pare ca am scapat nevatamat.

In alta ordine de idei, am luat ieri o groapa/sant pe mircea voda in fata la udriste de am zis ca rup masina. Eram mai multe persoane in masina, negociam un contract, deci nu eram prea atent. Daca eram cu un caciuc sport aia era. Asa se pare ca am scapat nevatamat.
La un golf: 120 de ron bucata X 4 = 480 RON (pe 15"), cam cat a dat si colegu Paul pe capacele lui, inca o data sper sa fie originale, dar ma cam indoiesc. M-au lasat hotii intr-un an fara ele; e clar ca e o super afacere pentru ei la cat costa de noi. Primesc o comanda si in loc ca omu sa dea 480 de lei pe ele, da 150-160 si e profitabil. Eu nu as face asta niciodata, dand o comanda la borfasi de fapt si tu esti partas la furt, numai ca nu furi tu direct, fura altul pentru tine, dar esti la fel de vinovat. Am avut casa sparta de doua ori si sincer daca se mai intampla a treia oara incepeam sa ii vanez prin cartier (politia a fost praf in ambele cazuri) - intre timp ca sa fie treaba buna au dat unii foc la scara, ca un vecin avea probleme cu camatarii, a ars si o parte din apartamentul meu si m-am mutat (stateam in chirie atunci)
. De atunci mi-am luat pistol si daca ii prind ca intra in casa trag in plin, nici nu imi pasa de ce spun astia cu codul lor penal referitor la autoaparare. Atata pica am pe hoti ca sa ne intelegem.

Pai la groapa aia clar ca faceai janta fasole daca aveai pe 18. Am luat si eu una pe Pangrati, m-a aruncat in sus de era sa dau cu capu de plafoniera (la ai mei 2 m nici nu e greu)
Suspensiile astea pe gaz sunt foarte laudate dar masina asta e destul de sensibila pe denivelari, zici ca esti in barca
nu in masina

-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
vezi ca la ceed erau chiar mai scumpe...mongol wrote:Si chinezule, la ce masina costa setul de capace 400 roni?

Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)