Ieri a fost o zi cu mult soare! Si ce zi mai potrivita pentru a ridica masinuta de la Happy Cars Craiova. Asteptarea a trecut destul de repede, mai repede decat anticipam (comanda a fost facuta 28 decembrie 2020, fabricata pe 12.02.2021, sosita in oras pe 09.03.2021).
Incep cu lista de optionale
- culaore Blue Flame
- sistem JBL
- portbagaj electric
- Faruri LED
- Scaune electrice (sofer si pasager)
- Volan Incalzit
- Tapiterie Piele cu Color Pack B (Negru si cusaturi rosii)
- Geamuri electrice cu impuls fata
- Frana de mana electrica
- Incarcator USB
Pretul final a fost de 28.000 E.
Primul contact cu masina a fost exact cum ma asteptam: dupa ce am vizionat toate filmutele posibile de pe youtube, parca o stiam deja

Abia asteptam sa simt mirosul de masina noua, imi era foarte dor de senzatia asta. Masina era impecabila, a scapat de ninsorile din ultimele zile, fiind tinuta la interior de catre dealer. Pe masura ce iesea din garaj, parca nu imi venea sa cred ca asta va fi masina mea de zi-cu-zi. In acelasi timp incepeau sa apara emotiile, grijile la semnele de vopsea/geamuri/grila/jante care vor aparea inerent o data cu trecerea timpului si cu expunerea la traficul nostru specific.
La interior este foarte mult spatiu, senzatia sotiei a fost ca s-a urcat in autocar (ca inaltime). De fapt si mie asta e senzatia care imi place maxim cand o conduc. Trebuie sa invat ce face fiecare buton, deocamdata abia nimeresc cateva functii. Desigur, voi mai apela si la ajutorul nostru pentru unele nelamuriri.
In ceea ce priveste condusul, fireste primul drum a fost la OMV, i-am facut cinste cu MaxMotion 100. Nu am fortat, am schimbat pana in 3000 rpm vitezele. Cutia imi place, rapoarte sunt similare cu acelea de pe Megane. Am simtit AWD-ul in cateva curbe, practic le-am luat cu aceeasi viteza cu care le luam si in Megane si nu au avut emotii. Motorul se simte sprinten, dar deocamdata vreau sa-l menajez putin. Farurile LED fac toti banii, parca sunt o locomotiva pe sosea

Doua minusuri dupa prima zi:
- avem drumuri prea proaste pentru 19". Jantele sunt superbe, masina arata fantastic cu ele, dar in Craiova greu gasesti 1km de drum fara canale denivelate, santuri transversale, petece fara a fi aduse la nivel. Astept un drum mai bun in afara.
- imi pare rau ca nu are iluminare in zona picioarelor, e cam benza cand opresti motorul. Megane avea lamp in zona aceea si erau de mult ajutor.
Cam atat pentru acum, va tin la curent cu evolutia.