Eu jur ca m-am oprit noaptea pe autostrada sa vad de ce bat asa galben si slab, credeam ca au ceva probleme.
Ma duc azi la Kia, nu vreau lux dar nici sa orbecai pe drumuri nu vreau
Am H7 halogen, bat comparabil cu becurile vechi ce le aveam pe astra h, tot h7 halogen. Pe autostrada le-am pus pe auto high beam, daca e pustie e super. La vechea masina am pus osram ca philips se ardeau anual. Pe autostrada le-am dat pe inaltime medie, si daca aprinzi si proiectoarele e ok lumina, dar sa fie pustiu sa nu deranjezi. Mă gandesc la ceva mai alb tot halogen, până găsim o soluție led testata,care sa nu se topească la căldura de la noi. Xenon aftermarket nu punFraierica wrote:@somax - vad ca ai modelul prefacelift cu halogen. Tot asa slabe sunt luminile si pe a ta?
Eu jur ca m-am oprit noaptea pe autostrada sa vad de ce bat asa galben si slab, credeam ca au ceva probleme.
Ma duc azi la Kia, nu vreau lux dar nici sa orbecai pe drumuri nu vreau
Cred ca as mi-a zis dealerul ca am halogen de 65w si am presupus că e h7. Nu e asa?RaiMaN wrote:Cine ti'a zis tie ca ai H7 pe masina?:)
Cam la cat te astepti sa fie? Eu mizez pe un +1000 euro pentru perechea de faruri.