In cazul asta e vorba de cauciucul dreapta fata, pe care l-am taiat urat de tot intr-o bordura, la o manevra necugetata spre stanga.
Rezultat: cauciuc nou (max. 5000 km) neutilizabil, deci 600 ron pierduti. Noroc ca geanta nu a patit nimic, totul fiind preluat de cauciuc.
Macar "bucuria" e ca am roata de rezerva de dimensiuni reduse, care in 15 min am pus-o pe masina, si cu care inca circul (cred ca am facut 30 km pana acum cu ea), bine inteles viteza mica-mica si evitat toate gropile din asfalt. De dimineata am luat cauciucurile de vara cu mine sa le schimb, dar din graba/neatentie am uitat prezoanele originale acasa. Deci o sa plimb azi si maine 4 roti echipate complet cu mine prin Bucuresti

Deci, aviz amatorilor... Ma refer la a comanda NEAPARAT - ROATA DE REZERVA cu dimensiuni reduse... Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi fost sa nu o am ....
Zi buna tuturor...
Late Edit:
- 1. Si o fotografie cu roata de rezerva montata.
- 2. Am ajuns la 10.000 km, consum in bord dupa ultimii 1.500 km (cand am resetat din greseala CB-ul): 11.5 l. Asta doar asa ca istoric pentru viitor. Pentru mine deja nu mai are relevanta mare, in contextul in care masina livreaza ceea ce trebuie, chiar mai mult decat atat, este ceea ce am nevoie.