Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT-LINE New Infra Red
Re: Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT-LINE New Infra Red
Eu sunt foarte multumit de ea. Am mai facut drumul pana la azuga inca o data, fortat pe autostrada, bara la bara pe valea prahovei, total alte conditii si am scos 8.7 mediu. In bucuresti am 12-13. Nu ma plang, am luat-o stiind lucrul asta, e multicel dar nu iesit din comun. In cele cateva zile de iarna am mers destul prin bucuresti si s-a comportat de minune... nu am avut probleme cu locul de parcare, m-am suit si am iesit de unde am vrut
. Nu as putea sa zic ca am probleme. Se aude un scartait la servo cand e f frig afara dar probabil o fi normal. Din pacate nu apuc sa merg cu ea cat as vrea
. Am trecut de 5000km in 5 luni, poate o scot la drumuri mai lungi o data cu venirea primaverii, oricum estimez ca o sa fac undeva intre 15-20k km pe an. Daca as cumpara acum, tot asta as lua! (eventual 1-2 optionale in plus)
Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT-LINE New Infra Red
Ma bucur! Și eu o aștept pe a mea sa ajungă. Sper sa fiu și eu la fel de incantat, chiar dacă consumul este mai mare decât actuala mașina.
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
- FlorinHM
- Auto: 1.6 T-GDI 6MT 4x4 GTLine Infra
Cu siguranta vei fi incantat... chiar mai mult de atat. Masinuta e bestiala, daca ii vei exploata corespunzator toate "atu-urile" pe care le ofera.by tomavlad1 » 08 Mar 2018, 22:29
...Sper sa fiu și eu la fel de incantat, chiar dacă consumul este mai mare decât actuala mașina.
Personal consider ca consumul nu este un factor de apreciere aici, vizavi de ce poate face / ofera acest model de Kia

Bafta si asteptare usoara!
Mersi de feedback. Trec greu zilele...