-2 persoane in masina fara prea multe bagaje
-mers regulamentar +10-20 km/h
-vant din spate

-distanta Bacau-Bucuresti, 280 km de la start la stop.
Vantul ajuta daca sufla cum trebuie, la dus am avut 6.6 in acelasi conditii.
Chestia cu blocatul este tipic la systeme Android(telef, tablete,etc) cand nu are conexiune de net. Android este legat low-level de serverele si serviciile Google. Daca nu are net brusc, toate applicatiile care pot rula in fundal incerca sa deschida conexiuni la servere si nu reusesc. SI tot incearca...cristinub1 wrote: ↑08 Oct 2017, 11:25 Pareri dupa o luna si ceva de folosire a navigatiei:
-partea de navigatie: excelenta atat timp cat ai semnal corect de internet (vorbesc de WAZE de exemplu). Am pus un stick 3G de la Digi care insa nu receptioneaza semnal peste tot (probleme retea). Asa ca atunci cand nu are semnal unitatea se poate bloca complet, rezolvarea e un reset de la un buton care se apasa cu un pix sau ceva ascutit in partea frontala. Dupa un timp m-am prins cum sa rezolv problema: hotspot de pe mobilul pe Vodafone. Ca rezultat unitatea nu se mai blocheaza, am facut de cateva ori drumul Bucuresti-Brasov fara probleme. Deci s-a rezolvat. Mentionez ca aplicatiile GPS care nu necesita neaparat internet merg fara probleme(IGO, Google Maps, etc).
Chestia cu blocatul este tipic la systeme Android(telef, tablete,etc) cand nu are conexiune de net. Android este legat low-level de serverele si serviciile Google. Daca nu are net brusc, toate applicatiile care pot rula in fundal incerca sa deschida conexiuni la servere si nu reusesc. SI tot incearca...