consum mediu 7.4 pe bord, mai mult de jumatate in afara orasului dar cu viteze si de 160-170 km constant(un drum spre mare)
in bucuresti consumul este in jur de 10 distanta Drumul Sarii- Stirberi Voda, trafic infernal. atat imi consuma si cealalta masina, VwPassat 19. tdi.
per total sunt foarte multumit de masina, chiar si in afara localitatii se misca foarte bine si nu imi pare rau ca am optat pentru acest motor. ramane de vazut cum se va comporta masina fara 4x4 si din acest motiv inca nu m-am decis ce anvelope sa imi cumpar.
se pare ca am sa fac ca nesta, iau pe 17 si le montez la reprezentanta.
si acum ce nu imi place la masina.
1. sistemul touch screen care nu are functia de mirroring si pentru ca folosesc waze-ul ca navigatie este aproape inutil.
2. problemele de vizibilitate laterala, care am inteles ca erau existente si la modelul anterior.de multe ori poate si din cauza faptului ca sunt mare am probleme cu vizibilitatea.
3. functionare cu intermitente in timpul convorbirilor a sistemului bluetooth. de multe ori nu sunt inteles.
4. in continuare mai ales acum cand ploua simt un mic zgomot de fier pe fier in momentul rotirii la maxim a volanului pe loc. cand am ajuns la reprezentanta nu a mai facut asa.

ma gandesc la altele si le spun...cei cu motorul asta ce consum aveti prin bucuresti? ce alte lucruri nu va plac?