Pei tocmai asta e ...nici macar acel bec care oricum era egal cu zero / eco` era pus sub ghilimea.=. vorbeam de un condus linistit, fara sa turez sau subturez motorul ,fara plecari bruste si cu decelerari calculate)))...etc.modream wrote:"Mod Eco" la GSL nu inseamna decat ca ti se aprinde cateodata beculetul ala verde in bord. Atat si nimic mai multfyi
Style cu optiuni
Re: Style cu optiuni
[color=#BF4000][i]Sportage 2013 2.0 GSL Orange Pack`[/i][/color]
[color=#BF4000][i]Sportage 2013 2.0 GSL Orange Pack`[/i][/color]
Salut, cum se mai prezinta consumul la 184cp? Ma bate gandul sa aleg si eu optiunea asta, insa nu vreau sa devin cel mai bun client al Petrom 

Inainte de toate, La multi ani tuturor userilor! Sa aveti un an fara incidente in trafic, iar masinutele sa va dea cat ma multe satisfactii!
[color=#000080][i]Sportage 2013, 2.0 DSL, 184 CP, AWD, 6MT, Black Pearl[/i][/color]
cand ai comandat-o?SoF wrote:Iata, a venit si black beauty...
=D>
eu am am comandat-o in 15 dec 2013. deci cam cat timp mai am de asteptat?
ms!
Situatia cred ca se schimba. Eu am comandat-o anul trecut spre sfarsit de ianuarie si am ridicat-o la jumatatea lui aprilie.
Din cate am inteles, s-a facut intre timp o modificare de afiliere a Kia Romania, ceea ce de acum ar trebui sa produca efecte pozitive si sa scada intervalul de asteptare.
Succes!
Din cate am inteles, s-a facut intre timp o modificare de afiliere a Kia Romania, ceea ce de acum ar trebui sa produca efecte pozitive si sa scada intervalul de asteptare.
Succes!
[color=#000080][i]Sportage 2013, 2.0 DSL, 184 CP, AWD, 6MT, Black Pearl[/i][/color]