Nu vreau sa fie un versus ci doar impresii in urma unor drive teste cu diferite modele de masini/motorizari.
Incep eu.
Astazi m-am delectat cu un ford focus hb, 1.0 ecoboost de 125cp, MT6, Titanium.
Fantastic motorul, super silentios si foarte, foarte placut de condus! Masina are o tinuta de drum foarte buna si te imbie la un condus sportiv. Chiar si suna sportiv si urca foarte usor in ture, cu greu scazi sub 4000 ture. Sa mai repet ca nu se aude motorul.
Bine antifonata masina, nu am auzit zgomote de la suprafata de rulare, pozitie buna la condus, raza buna de bracare.
Chiar nu mai conteaza pretul, 19 mii euro, dar era o versiune aproape de top. Mai lipseau parcarea automata laterala, trapa si scaune piele.
Functioneaza foarte bine asistentul la schimbarea benzii(vibreaza volanul sau chiar il modifica putin), asistentul pt unghi mort, start-stop. In rest parbriz incalzit pe toata suprafata lui, scaune incalzite, jante 17, etc.
Chiar faina masina, recomand aceasta experienta. Cred ca as opta pentru versiunea de 1.6 ecoboost si as mai taia din dotari

Ford kuga, 2.0 tdci 163 cp, cred ca tot titanium. MT6.
Greoaie masina, calitate indoielnica a interiorului pt 35 mii e. Masina avea de toate cum s-ar zice. A reusit sa faca singura si o parcare laterala =D> .
Nu inteleg rostul la o astfel de masina in oras!