REMAT 2009 - KIA participă la programul RABLA!
Re: REMAT 2009 - KIA participă la programul RABLA!
salut. am comandat prin remat si cash 1 buc. ceed sw city 1.4 la 25.02.2009. fara reduceri. am primit alarma si montaj gratis, senzori parcare spate gratis, pachet legislativ gratis, covorase interior 4 buc. gratis, primele doua revizii gratis, achitat partial martie si integral 30.04.2009, cu livrare. 100 lei numere rosii. pentru predare am sunat la firma si a ridicat masina veche de acasa. formele facute. predate la dealer, apoi asteptat masina. sosita 29.04.2009. pentru echipare numai o zi. acum astept sa fac km.
-
- Moderator
- Auto: 1.6 cmc 122 CP
[quote="geroberto"]salut. am comandat prin remat si cash 1 buc. ceed sw city 1.4 la 25.02.2009. fara reduceri. am primit alarma si montaj gratis, senzori parcare spate gratis, pachet legislativ gratis, covorase interior 4 buc. gratis, primele doua revizii gratis, achitat partial martie si integral 30.04.2009, cu livrare. 100 lei numere rosii. pentru predare am sunat la firma si a ridicat masina veche de acasa. formele facute. predate la dealer, apoi asteptat masina. sosita 29.04.2009. pentru echipare numai o zi. acum astept sa fac km.[/quote]
Sa o stapanesti sanatos si la mai cat mai multi KM!!! Cam asa am luat-o si eu tot City da e de 1.6. Sa te bucuri de ea ca eu deja o iubesc pe a mea.
Tot inainte!!!
Sa o stapanesti sanatos si la mai cat mai multi KM!!! Cam asa am luat-o si eu tot City da e de 1.6. Sa te bucuri de ea ca eu deja o iubesc pe a mea.
Tot inainte!!!
Ceau
Fratilor ce se intampla ? Am comandat masina pe 23.03 in prima zi de rabla . Am platit avansul a 3-a zi . Un amarat de sw 1.4 best blue kompass si nici in ziua de azi nu a mai venit . Are careva idee despre ce se intampla . O astept cu sufletul la gura . Mi-a promis ca mi-o aduce de pasti (nu s-a intamplat ) am asteptat-o de 1 mai ( nu s-a intamplat) acuma mi-am luat gandul ca o sa vina inainte de termen . Am ratat o vizita la Amsterdam din cauza ei . Cred ca toti care s-au inscris la rabla si-au primit masinile numai eu stau si astept si astept si astept .
Daca poate sa ma ajute si pe mine cineva sa imi spuna ce se intampla e binevenit ?
Fratilor ce se intampla ? Am comandat masina pe 23.03 in prima zi de rabla . Am platit avansul a 3-a zi . Un amarat de sw 1.4 best blue kompass si nici in ziua de azi nu a mai venit . Are careva idee despre ce se intampla . O astept cu sufletul la gura . Mi-a promis ca mi-o aduce de pasti (nu s-a intamplat ) am asteptat-o de 1 mai ( nu s-a intamplat) acuma mi-am luat gandul ca o sa vina inainte de termen . Am ratat o vizita la Amsterdam din cauza ei . Cred ca toti care s-au inscris la rabla si-au primit masinile numai eu stau si astept si astept si astept .
Daca poate sa ma ajute si pe mine cineva sa imi spuna ce se intampla e binevenit ?
-
- Wanted
- Auto:
masina pe care ai comandat-o era pe stoc ?
pentru ca daca nu era pe stoc, s-ar putea sa dureze si pana la 3 luni. suna-i si intreaba-i ce se intampla cu masina si de ce nu ai intrat in posesia ei pana in momentul asta.
pentru ca daca nu era pe stoc, s-ar putea sa dureze si pana la 3 luni. suna-i si intreaba-i ce se intampla cu masina si de ce nu ai intrat in posesia ei pana in momentul asta.
[quote="mihamaxxx"]Ceau
Daca poate sa ma ajute si pe mine cineva sa imi spuna ce se intampla e binevenit ?[/quote]
Mai e un pic si se termina prima etapa. Ai primit o serie de caroserie? Ai platit masina integral? Sorry ca ai ratat Amsterdam-ul, dar poate il prinzi dupa vizita la Zilina :).
In principiu ar trebui sa primesti masina pana in 29.05.2009.
Bafta.
Daca poate sa ma ajute si pe mine cineva sa imi spuna ce se intampla e binevenit ?[/quote]
Mai e un pic si se termina prima etapa. Ai primit o serie de caroserie? Ai platit masina integral? Sorry ca ai ratat Amsterdam-ul, dar poate il prinzi dupa vizita la Zilina :).
In principiu ar trebui sa primesti masina pana in 29.05.2009.
Bafta.
Nu am primit seria sasiu , deci nici masina nu e achitata integral . In schimb am dat avans aproape jumatate din valoarea masini . E atat de speciala culoarea asta pe care am ales-o de nu a venit inca , cum spuneam restul si-au primit masinile ?
- chubby
- Moderator General
- Auto: KIA Ceed GT
suna la dealer si vezi kre e treaba :D
Dealerul imi zice ca suna la buc si buc nu ii da nici un raspuns , iar cand am sunat la buc a zis ca au contract de confidentialitate cu dealerul local si nu poate sa imi zica nimic despre masina dar sa sun la dealer . In fiecare saptamana primesc acelasi raspuns . Ce frumoasa e viata in romania !!!!
A inceput efectiv rabla 2 se pot face comenzi in et a 2-a pt ceed ?
Conform http://www.afm.ro kia e una dintre marcile care participa si la etapa a 2-a cu vreo 360 masini. Gasesti in pagina de inceput detalii.
-
- Auto:
ATENTIE!!! Pentru cei interesati de Remat:
Mai multi dealeri ofera pretul de aproximativ 9800 euro pentru 1.4 best pentru masinile de pe stoc, doar anumite culori, cu livrare imediata. Acestea prin Remat.
Deci, negociati si iarasi negociati. Succes!
Mai multi dealeri ofera pretul de aproximativ 9800 euro pentru 1.4 best pentru masinile de pe stoc, doar anumite culori, cu livrare imediata. Acestea prin Remat.
Deci, negociati si iarasi negociati. Succes!
Banderas poti da niste amanunte ?In ce orase se practica pretul asta?