Lasa ca mi-am schimbat eu placutele la MIT Baneasa.
13 milioane toate 4 (inc. manopera).

reducere sau scumpire ?... Este teapa kia de sarbatori !
bogdan
BlizZarrd wrote:Am sunat astazi la 5 serive-uri KIA autorizate si am ramas plin de draci. Niciunul nu a mentionat reducerea de 19%( le aduceam eu aminte si spunea ca este inclusa deja in pret):
Martax BV - 540 RON( placute de frana 590 RON cu tot cu manopera - este exorbitant - eu i-am spus ca am lucrat in auto si intre un showroom/service Mercedes-Benz si este de rasul lumii cum placutele de Kia sunt mai scumpe decat placutele de C-Klasse)
MIT Bucuresti - 550 RON ( de la ei am cumparat masina dar nu m-au pierdut pe service- datorita modului in care mi-au vandut masina)
IMG - 650 RON - receptionerul a fost si nesimtit la telefon - mi-a sugerat ca daca nu-mi place pretul sa ma duc in alta parte
KIA AUTO BV - 730 RON - i-am intrebat de unde si pana unde diferenta asta intre ei si Martax ( au sugerat ca ceilalti dealeri si service-uri nu pun uleiul bun)- la ei nu o sa calc niciodata - niciodata nu vb de rau concurenta
NEOSERV Ploiesti - 700 ( in jurul sumei - nu a putut sa-mi mentioneze exact...penibil)
Cu acestea mentionate --- si pe zi ce trece incepe sa-mi para rau ca mi-am cumparat aceasta masina.
P.S. o sa-mi cumpar singur piesele si o sa merg la revizie si sper sa ma incadrez in 650-700 RON cu tot cu placute-fata-spate.
O zi buna!