ornamente interior cee'd
ornamente interior cee'd
sa ma prezint: CEE'D,1.4,silver machine,basic grey+cheie pliabila(in 30 iulie...sper)
cine stie sau de unde pot face rost de un manual pt ceed?
si aici ma refer la partile coponenteale caroseriei,inbinari.(interior).
cum multi stiti,pe ceed-ul asta 1.4 baza nu poti opta pentru prea multe(la tapiterie ...saca vrei una nu poti avea pe cealalata),asa ca m-am decis sa incerc macar sa o fac sa semene cu cea ce vreau eu: cea ce ma intereseaza mai mult ar fi ornamentele din interior (consola centrala,manerele portiere+ornamente usi,schimbator..si altele..)
o culoare deschisa(un gri deschis),nu vreau sa le infoliez asa ca prefer sa le vopsesc.
stie cineva cum se 'prind'? sau cum pot schimba culuarea la ornamentele respective?
a...si grila sin fata...se poate schimba ? cum?(ma ganseam la una mai sportiva sau ceva simplu tip fagure..)
astept pareri,sfaturi si altele....
cine stie sau de unde pot face rost de un manual pt ceed?
si aici ma refer la partile coponenteale caroseriei,inbinari.(interior).
cum multi stiti,pe ceed-ul asta 1.4 baza nu poti opta pentru prea multe(la tapiterie ...saca vrei una nu poti avea pe cealalata),asa ca m-am decis sa incerc macar sa o fac sa semene cu cea ce vreau eu: cea ce ma intereseaza mai mult ar fi ornamentele din interior (consola centrala,manerele portiere+ornamente usi,schimbator..si altele..)
o culoare deschisa(un gri deschis),nu vreau sa le infoliez asa ca prefer sa le vopsesc.
stie cineva cum se 'prind'? sau cum pot schimba culuarea la ornamentele respective?
a...si grila sin fata...se poate schimba ? cum?(ma ganseam la una mai sportiva sau ceva simplu tip fagure..)
astept pareri,sfaturi si altele....
-
- 3/E
- Auto:
Manual pentru Cee'd nu cred ca vei gasi pe undeva.
Ceea ce numesti tu consola centrala este de fapt fascia centrala. Consola centrala se afla intre scaune si cuprinde printre altele si cotiera. Fascia centrala o poti vopsi, insa trebuie mers a cienva care se pricepe, pentru a nu se exfolia si a nu avea un aspect ciudat.
Elementele cromate de la interior cred ca vor fi disponibile ulterior si la dealer, iar montajul lor nu cred ca e mare lucru.
Cat despre grila ... sita se gaseste destul de usor si nu cred ca ar aparea mari probleme la a o pune pe grila cu care vine masina.
Tu cand ai dat comanda? Ai cumparat LX Best sau Base? (daca e vb de LX Best ... cum de ai putut da comanda de cheia pliabila?)
Ceea ce numesti tu consola centrala este de fapt fascia centrala. Consola centrala se afla intre scaune si cuprinde printre altele si cotiera. Fascia centrala o poti vopsi, insa trebuie mers a cienva care se pricepe, pentru a nu se exfolia si a nu avea un aspect ciudat.
Elementele cromate de la interior cred ca vor fi disponibile ulterior si la dealer, iar montajul lor nu cred ca e mare lucru.
Cat despre grila ... sita se gaseste destul de usor si nu cred ca ar aparea mari probleme la a o pune pe grila cu care vine masina.
Tu cand ai dat comanda? Ai cumparat LX Best sau Base? (daca e vb de LX Best ... cum de ai putut da comanda de cheia pliabila?)
da,exact -fascia centrala am vrut sa zicandrei0241 wrote:Manual pentru Cee'd nu cred ca vei gasi pe undeva.
-am comandat-o(platit avansul) in 15.05.07-si o astept intre 25.07 si 1.08(zice dealerul)
-este Base, iar cheia a costat la inceput 27 euro iar dupa 2 saptamani am fost instiintat de dealer ca trebuie sa platesc 104(sau106)euro.
-eu sper sa vina macar cheia aia...geamuri pe spate electrice,sau alte optiuni pe care le -am vrut nu au fost disponibile pe versiunea asta,
o sa vad eu ce vine
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
Cu cheia nu vor fi probleme. Eu te intrebasem ptr ca am crezut ca ai dat comanda dupa 1 iunie, deci de LX Best. Si ma gandeam c apaote macar cheia o poti comanda optional ptr acel nivel.
Dar daca tu ai dat comanda pe data pe care ai spus'o, nu vor fi probleme
Cat despre grila ... nu are ce garantie sa afecteze
Dar daca tu ai dat comanda pe data pe care ai spus'o, nu vor fi probleme

Cat despre grila ... nu are ce garantie sa afecteze

-
- Auto:
mai ales ca masina nu vine din fabrica cu alarma, se gasesc sisteme de inchidere centralizata, fara ALARMA, cu cheie pliabila... am primit ceva de genu asta din Germania, 80 de euro. Deci, zic eu ca nu mai e cazul sa va agitati atat. Se pune cip-ul din cheia originala in cea pliabila, sau se face o copie dupa cip [am inteles k se face in Cora Lujerului]. Lama se copie tot acolo.doringvd wrote:din cate am inteles ,nu ar fi o problema cu cheia pliabila,nu mi-a spus niciodata ca nu ar fi disponibila pe base...
deci: vine cheiea sau nu vine cheia?
(macar atat...)
-
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
-
- Auto:
-
- Auto:
-
- Auto:
I mi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc...nu vei gasi acolo nici un fir de aliumentare daca masina e echipare lx indiferent daca e benzina sau motorina.
Pe lx luminile la parasolar nu se pun deci nici cablaje nu vor fi.....ar fi bine sa ma insel...dar stiu cxa asta i realitatea:)....
Pe lx luminile la parasolar nu se pun deci nici cablaje nu vor fi.....ar fi bine sa ma insel...dar stiu cxa asta i realitatea:)....
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)