Da asa e....poti sa pierzi garantia la instalatia electrica. Dar la ce te ajuta ca o ai, ca la service orice problema ai avea, iti da o aspirina, ca la masina nu ii fac nimic.
Bine, asta se intampla in Cluj, dar sunt sigur ca in toata tara sunt probleme.
In fine, sa trec la ce vroiam sa spun.
Am montat un modul pentru inchidere centralizata pe Ceed Best, dotare de care chiar am nevoie. Ma enerva la culme momentul cand trebuia sa inchid si sa deschid masina (cu cheia) ca si cum as fi inchis/deschis usa de la apartament. Da ...e un moft...dar unul bun.
Se poate monta, e destul de complicat, dar cu putin ajutor de pe la alti useri din strainatate de pe un forum Kia, am reusit.
Modulul arata ca o alarma normala, are o antena mica, are cod saritor si chei tip birceag care arata ca cele de Wolkswagen. (am sa pun si poze)
Se monteaza sub bord si se leaga destul de complicat, chiar daca trebuiesc legate doar 4 fire. Trebuie desfacuta partea inferioara a bordului in partea stanga. Dupa "operatia" de implant

Se monteaza modulul si cheia o fac eu din cheia originala, deci nu trebuie copiate chei. Cipul, de care se zice ca nu se poate scoate din cheie si pentru care era sa fiu taxat cu 3 milioane la un shop de copiat chei, am reusit eu sa il scot, fara nici o durere de cap. Am sa revin cu poze cu cheia facuta de mine din cheia originala.
Daca intereseaza pe careva, si nu il doare capu de garantia la instalatia electrica, putem discuta si pot chiar sa comad si sa montez modulul si sa fac cheia.
Bafta