Stergatoare cee'd
Stergatoare cee'd
na ca am patit-o si p asta: mi-a furat un cretin stergatoarele..am obs azi exact cand ma pregateam sa plec din oras. habar n-am unde as putea sa gasesc ceva care sa se potriveask, am intrebat la 3 benzinarii si nimic..stie cineva ce tip sunt?
Kia Cee'd GSL 1.4, b-67-VVI, 2008, ~110.000 km
stergatoare Cee'd
imi pare rau pentru tine, nu mi-as dori nici eu asa ceva...
vezi si aici, poate te ajuta cu ceva:
viewtopic.php?t=251
vezi si aici, poate te ajuta cu ceva:
viewtopic.php?t=251
@boglaw a semnalat o problema foarte importanta:nu exista pe piata anumite accesorii ,repere componente sau cum se numesc ele pentru cee`d.Importatorul este interesat sa vanda semintele fara a tine cont de astfel de cazuri speciale , cand se poate sparge un geam,se poate fura sau defecta un stergator, sau un alt accesoriu de mare utilitate fara de care nu poate exista o buna functionare a masinii achizitionate .Oare ce se poate face in aceasta situatie ?Trebuie sa asteptam cateva saptamani pana se aduce reperul respectiv din Slovacia ?Service-urile autorizate sunt pregatite sa faca fata unor astfel de situatii ?Mi se pare aberant sa astepti trei sau mai multe saptamani pentru pentru un reper indispensabil calatoriei cu o masina pentru care ai asteptat trei sau mai multe luni pentru a intra in posesia ei.Cum se pot rezolva astfel de cazuri ?
ceed,1.4 best,so red
http://picasaweb.google.com/Rapidel.
http://picasaweb.google.com/Rapidel.
am vazut ieri mesaj pe kia-buzz de la un neamt din frankfurt, care se plangea ca are un SUV de la kia care a mers foarte bine pana s-a stricat. dupa ce s-a stricat a stat cu ea in service 7 luni pana s-o repare. cateva saptamani de asteptare e probabil bine pentru kia.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
Nu sunt pregatiti. Cee'd -ul este mai ieftin in RO pentru ca nu are stoc de piese; ele se comanda de catre dealer/service si se achita cash/1 luna maxim , de aici rezulta preturi mai mari pentru piesele de schimb. In Italia un Cee'd LX pleaca de la 13500 euro + taxe, Germania 14000 + taxe, dar la ei diferenta de pret e bagata in piesele de schimb pt ca 'opc'-ul lor ii ia repede la rost daca o masina sta prea mult in service ... 

Kia cee'd 1,4 GSL Best - Abyss Blue superba
DJ >47k. km - 8 % _ 80% trafic de Bucuresti
Jurnal de bord
Un ingeras - si poze cu ea

DJ >47k. km - 8 % _ 80% trafic de Bucuresti
Jurnal de bord
Un ingeras - si poze cu ea
-
- Just Me
- Auto:
Imi pare rau pt problema ta. Poate mai degraba le gasesti pe internet si le comanzi decat sa astepti dupa Kia Romania.na ca am patit-o si p asta: mi-a furat un cretin stergatoarele..
P.S.: In ce zona ti le-au furat? Si ce naiba or face cu ele ca nu cred ca se potrivesc la alte modelele de masini.

Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN
-
- 3/E
- Auto:
Din ce'am vazut eu ... seamana cu stergatoarele de pe Ibiza. Si probabil si altele de la grupul VAG. Eu zic sa rogi, daca ai vreun cunoscut cu VW/Skoda/Audi model mai nou sa vezi daca se potriveste sistemul de prindere. Macar asa vei sti ezac daca ti se largeste paleta de optiuni si sa nu trebeasca sa stai dupa astia de la Kia.
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Vad ca esti din Bucuresti. Inceraca direct la magazinele de reprezentanta ale furnizorului (Bosch). Sunt destule prin bucuresti si baietii o sa te ajute cu siguranta sa ti le dea pe cele care se potrivesc. (http://www.bosch.com.ro/products/car_equip/index.htm vezi la distribuitori)
Kia Cee'd 1,4 109 CP, EX + ESP + AC Automat + Jante aliaj tip A 16"
Pewter Beige
Pewter Beige
multumesc de raspunsuri
am sa incerc sa le cumpar de la KIA fiindca le au pe stoc, acuma sa vad si cat costa.
am o rugaminte mare, daca poate cineva sa-mi dea o poza de aproape cu stergatoarele (sa se vada sistemul de prindere a lamei pe brat) fiindca nu-s sigur ca daca imi iau lamele le pot prinde (mi-e sa nu mai fi fost o piesa intermediara). multumesc in avans.
va tin la curent cu preturi .
am sa incerc sa le cumpar de la KIA fiindca le au pe stoc, acuma sa vad si cat costa.
am o rugaminte mare, daca poate cineva sa-mi dea o poza de aproape cu stergatoarele (sa se vada sistemul de prindere a lamei pe brat) fiindca nu-s sigur ca daca imi iau lamele le pot prinde (mi-e sa nu mai fi fost o piesa intermediara). multumesc in avans.
va tin la curent cu preturi .
Kia Cee'd GSL 1.4, b-67-VVI, 2008, ~110.000 km