Citeste manualul!
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Iar cu lampile de ceata spate asa este normal : doar una din cele doua lampi are lumina cealalta este tip ochi de pisica ( reflectorizant). Deci stai linistit ca nu ti-au dat un bec in minus. Sper sa nu te apuci sa o desfaci!!! 

CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
-
- Auto:
- apachioara
- nicicum
- Auto:
-
- Auto:
pe kia-ceed.com scrie clar ca e doar pe stinga. astra classic 2 vine cu bec doar pe stinga, samd. nu intzeleg de ce atitea probleme ca e doar pe stinga. itzi pui bec shi gata, probabil e vreo reglementare in legislatzia din europa. oricum, teoretic, le aprinzi doar cind e ceatza shi mie imi vine sa cobor sa rup cheia de rotzi pe meltenii care stau cu luminile de ceatza aprinse aiurea. chiar n-a remarcat nimeni ce bine e sa prinzi citeva semafoare in spatele unuia d'asta ?
Kia Cee'd base LX 1.4 GSL plus citeva optzionale - piston grey
-
- 3/E
- Auto:
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Ce bun sunt am deschis un topic nou
de care nu stiu nimic....
Andrei stii ceva de treaba asta?
oricum am inteles ca legislatia europeana obliga ca lampa ceata sa fie pe stanga si sa fie singura ( adica nu e voie sa fie aprinse amindoua lampile de ceata) De ce? Habar nu am...

oricum am inteles ca legislatia europeana obliga ca lampa ceata sa fie pe stanga si sa fie singura ( adica nu e voie sa fie aprinse amindoua lampile de ceata) De ce? Habar nu am...

CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
-
- 3/E
- Auto:
In multe cazuri lumina de ceata se afla in stanga iar in locul ei, in dreapta e lumina alba de marsarier ( sau cum se scrie
) Ex. Logan. Nu sunt sigur dar poate la cele cu volan pe dreapta sa fie invers si de aia sa avem loc gol in soclu. Ceva mazda mai veche avea ambele lumini de ceata deasupra numarului si un Audi A6
http://www.leblogauto.com/images/dacia_break.jpg
http://www.dw-tuning.co.uk/Picture_Pool/895050za.jpg

http://www.leblogauto.com/images/dacia_break.jpg
http://www.dw-tuning.co.uk/Picture_Pool/895050za.jpg
majoritatea berlinelor au lampa de ceata pe ambele parti, pe cand majoritatea hatch-back-urilor au pe o parte far de ceata si pe cea opusa lampa alba de marsarier.
nu m-am intrebat niciodata de ce, dar presupun ca are legatura cu faptul ca la berlina, lampile de stop pot fi mai mari si pot cuprinde 2 bucati din fiecare (ceata si marsarier).
parerea mea e ca putem sta linistiti daca ceed-ul are lampa de ceata doar pe o parte in spate.
nu m-am intrebat niciodata de ce, dar presupun ca are legatura cu faptul ca la berlina, lampile de stop pot fi mai mari si pot cuprinde 2 bucati din fiecare (ceata si marsarier).
parerea mea e ca putem sta linistiti daca ceed-ul are lampa de ceata doar pe o parte in spate.
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
Corect GOvidu, dar berbecii aia de au tradus manualul ala (cel pe care l-am primit in PDf la receptia masinii pana vine ala corect) de ce nu specifica si mai pun si desenul cu consola fara navigatie nemaivorbind ca s-au scremut cu diacriticele alea de le-a iesit pe dos.
Tu de ce ai putut clar, limpede, in trei propozitii?
Tu de ce ai putut clar, limpede, in trei propozitii?
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
-
- 3/E
- Auto: