Bună ziua!
Am cumpărat Kia 2008, 2 litri, 140.000 km
Are destule probleme, mai puțin motorul.
Îmi puteți recomanda un mecanic dedicat?
Doresc să o pun bine pe picioare și să am grijă de ea.
Banii nu sunt o problemă.
Mulțumesc anticipat
Florin
Mecanic Ceed zona București Ilfov
-
liliac.alb
- Auto:
Mecanic Ceed zona București Ilfov
Ceed 1,4 Best, Cassa White
Re: Mecanic Ceed zona București Ilfov
Daca banii nu sunt o problema , de ce ti-ai luat un Ceed din 2008, de 2000 cc, foarte putin comercializat la noi si cu probleme ??
Este o intrebare retorica , nu trebuie raspuns , probabil ai avut motivele tale .
In afara de Chitila ( nu stiu despre ce este vorba , nu stiu daca este mecanic de kia ) daca banii nu sunt chiar o problema eu ti-as recomanda o vizita la IMG Jilava . Cred ca cel mai bun mecanic in Kia Ceed ar fi acolo , Cristi Muntean . Cred ca este singurul mecanic de Ceed ce a ramas de la prima masina adusa in tara din 2006. Cu specializare facuta in uzina din Slovacia . Dar la ultima discutie pe care am avut-o cu ei am inteles ca acum lucreaza doar la garantii . Merita totusi sa le faci o vizita .
Este o intrebare retorica , nu trebuie raspuns , probabil ai avut motivele tale .
In afara de Chitila ( nu stiu despre ce este vorba , nu stiu daca este mecanic de kia ) daca banii nu sunt chiar o problema eu ti-as recomanda o vizita la IMG Jilava . Cred ca cel mai bun mecanic in Kia Ceed ar fi acolo , Cristi Muntean . Cred ca este singurul mecanic de Ceed ce a ramas de la prima masina adusa in tara din 2006. Cu specializare facuta in uzina din Slovacia . Dar la ultima discutie pe care am avut-o cu ei am inteles ca acum lucreaza doar la garantii . Merita totusi sa le faci o vizita .
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 142.000 km
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
Re: Mecanic Ceed zona București Ilfov
Kia Sportage GT-line T-gdi AWD 6MT
Fan motoare supraalimentate pe benzină .
Fan motoare supraalimentate pe benzină .