Problema turatie 1.4 benzina
-
- Auto: Ceed
Problema turatie 1.4 benzina
Va salut, de cateva luni am o problema la Ceed-ul meu 1.4 benzina, euro 4: dupa ce o alerg putin si pun frana de motor, turatia scade si aproape ca ii moare motorul sau daca o tin turata la 1800-2000 Rpm, scoasa din viteza, cateva zeci de secunde si iau piciorul de pe acceleratie, la fel face, aproape ca ii moare motorul. In ultimele luni i-am facut niste revizii majore: schimbat distributie, 8 supape de admisie, 8 simeringuri supape, garnitura chiulasa, garnitura evacuare, garnitura admisie, pompa apa, bujii, ulei, filtru ulei, aer, curatat corp clapeta acceleratie si ambreiaj. Autoturismul are 140.000 Km si problema cu relantiul este neschimbata si dupa cele enumerate mai sus. Problema este ca un ,,motoras pas cu pas'' costa aprox. 1.800 lei si nu-mi permit o incercare, am tester personal si nu are nici un cod de eroare. Credeti ca poate fi de la sondele Lambda, pt. ca sunt originale si nu au cum sa tina atat, dar nici acestea nu sunt ieftine pt. ca sunt 2 la numar. Cea mai ieftina ar fi inlocuirea potentiometrului pozitiei clapetei de acceleratie care nu poate fi curatata, este capsulata si nici praf nu poate patrunde. Va multumesc.