Eu initial am cumparat Octavia sa rezolv problema. Cum a avut probleme am reinventat Ceed-ul ca masina de familie.
Cu 1 copil nu sunt probleme. Problemele sunt la nevasta, ca nici in Octavia nu avea loc sa plece pt 3 zile la munte.
Cu caruciorul au fost mici probleme: Initial am luat unul de firma rezistent, cu roti mari cum scrie la carte, dupa care am realizat ca mama cu cezariana nu putea sa il care, asa ca pe al doilea l-am ales dupa nr de KG al caruciorului, si asa am ajuns la unul umbrela. 1.5 kg cu totul. Dar de primul an nu treci cu cel umbrela. Scoica si landoul folosesc doar primele 6 luni. Dupa care kinderul va deveni curios si va dori sa se ridice. Deci nu investi prea mult in carucior, mai ales daca ai de unde sa imprumuti unul. Dar daca tot vrei sa dai multi bani ia direct unul MacLaren cu toti mari si detasabile. Preferabil din aluminiu sa fie usor pt mama / bona de carat. Si atentie sa intre in lift.
Am auzit mame care spun ca in umbreluta, copilul nu doarme bine. In realitate, cand ii este somn doarme si la discoteca. Cand nu ii este somn nu dorme nici in liniste deplina.
La inceput ne caram cu cadita de baie dupa noi cu tot cu stativul. Ulterior am inlocuit-o cu o mini piscina gonflabila.

Acum zambim si noi cat de idioti am fost la momentul respectiv.
Astea fiind spuse: la un singur copil te descurci si cu ceed-ul (fara lada deasupra). Cand am inceput sa mergem cu avionul (pe la 11 luni) am reusit ca pentru toata familia sa ne incadram intr-un singur Samsonite de 22", o geanta de mana, genta cu lucrurile bebe-ului si un carucior umbreluta chinezesc.
Dar recunosc ca totul pare mai usor acum la "rece" decat era atunci dupa nopti la rand nedormite.