modul airbag

Cum se rezolvă diverse probleme
Post Reply
tzuki
Auto: kia ceed

modul airbag

Post by tzuki »

salutare,

In urma ploilor din luna mai m-am trezit cu apa in masina,o Kia ceed achizitionata in noiembrie 2007.Datorita acestui fapt unitatea de control a airbagurilor s-a ars bineinteles constatare facuta de cei de la service.Tin sa mentionez ca sunt din Pitesti si numai avem service autorizat Kia asa ca am fost la un service autorizat RAR.Am recuers bininteles la Casco prin Generali,ca la ei am,iar acestia m-au trimis la servicul autorizat kia din Rm. Valcea si anume la Hery srl.Din luna mai si pana acum ma tot mint baietii aia ca mi-au comandat piesa in Korea dar cred ca e vrajala totala pt. ca si pe jos daca venea tot ajungea pana acum.Treaba este ca imi trebuie un modul exact ca cel pe care l-am avut pt. ca are un cod pe el 95910-1H000 altul nepotrivindu-se.Daca baietii de la Valcea nu fac nimic nu am decat sa gasesc caut pe la dezmembrari si sa mi-o fac pe banii mei ca asigurari platim degeaba dupa cum se vede.Daca stie cineva pe unde pot gasi un astfel de unitate ii multumesc de pe acum.

Respect.

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Re: modul airbag

Post by quelloo »

acum sa-mi fie cu iertare, dar la cate pareri naspa despre toate service-urile no name din afara capitalei la care au apelat colegii, nu crezi ca era mai sigur sa faci un drum infim mai lung pana la MIT sau IMG in bucuresti sa rezolvi o asa problema importanta?
iti sugerez sa opresti comanda la astia si sa suni la IMG sau MIT pentru piesa, poate ai noroc si au chiar una pe stoc.
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

tzuki

Post by tzuki »

quelloo wrote:acum sa-mi fie cu iertare, dar la cate pareri naspa despre toate service-urile no name din afara capitalei la care au apelat colegii, nu crezi ca era mai sigur sa faci un drum infim mai lung pana la MIT sau IMG in bucuresti sa rezolvi o asa problema importanta?
iti sugerez sa opresti comanda la astia si sa suni la IMG sau MIT pentru piesa, poate ai noroc si au chiar una pe stoc.

cred ca ai dreptate.merci pt. sfat.Asa trebuia sa fac de la inceput dar daca aia de la asigurari m-au asigurat ca se rezola la Valcea...iar acum spun ca asteapta si ei ca si mine...

Merci mult.

tzuki

Post by tzuki »

Am fost la MA-VIS Motors dealer si service Hyundai care acum se ocupa pe plan local si de kia Sin trei zile mi-au si rezolvat problema.Bravo lor.Cat despre Hery srl feriti-va de ei fratilor ca cel putin in Pitesti am auzit numai de rau de ei.

nafitehnic
Auto: Ceed

Post by nafitehnic »

De curiozitate, ce pret ai platit pe piesa??

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

In urma ploilor din luna mai m-am trezit cu apa in masina
Si tot de curiozitate, ai remediat problema principala? Pe unde a intrat?

Caralumba
Auto: Cee'd 1,4 BEST GSL,Piston Grey

Post by Caralumba »

Departe de mine gandul de a face "misto" de necazul altuia dar........sa mai si radem un pic (off topic).

O fi intrat cand a deschis portiera :
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fair day, be well !
Image

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”