Salut,
Am suferita clasica crapatura - infiltratii apa - obstesc sfarsit.
Am demontat, am ajuns la ea...
Furtunul nu baga apa in lateral. L-am scuturat bine, l-am suflat; iesit o groaza de apa. Tot nu merge. Apa pare a fi doar pe partea frontala a ledurilor, totusi nu se poate deschide lampa pentru a vedea in ce stare sunt in spate. Curent vine pana la mufa lampii, deci nu e de la osiguranta.
A mai patit cineva asa ceva? La reprezentanta mi-au zis ca lampa vine doar intreaga, undela la 400 ron cu tot cu montaj. In clasicul de acum timp de 3-4-6 saptamani.
Dc are cineva asa ceva, astept oferte.
Dispozitiv lumini frana de pe haion Ceed SW
Dispozitiv lumini frana de pe haion Ceed SW
Kia Cee'd SW 1.4 Best > 42000.
Re: Dispozitiv lumini frana de pe haion Ceed SW
Salut,
am si eu eu o problema asemanatoare, in zona duzei stropitorii luneta a crapat plasticul rosu, dupa care nu s-a mai aprins toata lampa. La revizia anuala, cei de la KIA BANEASA, mi-ai spus ca nu se schimba pe garantie, pt ca e plasticul fisurat, care, evident ca nu din vina mea. Am inghit-o, desi nu mi-a placut modul de abordare a pb.
Tu ai rezolvat, pana la urma?
M-ar interesa si pe mine cum ai desfacut lampa, daca ai dat jos ornamentul din interior de pe hayon sau ai ajuns la cupla desfacand pe afara plasticul dispersor.
Daca ledurile sunt legate in serie si unul s-a intrerupt/ars, nu se mai aprinde toata bareta, ideea e sa ajung sa o scot de acolo.
Trebuie s-o rezolv, pt ca in mai am ITP si nu pot merge asa.
Mersi!
am si eu eu o problema asemanatoare, in zona duzei stropitorii luneta a crapat plasticul rosu, dupa care nu s-a mai aprins toata lampa. La revizia anuala, cei de la KIA BANEASA, mi-ai spus ca nu se schimba pe garantie, pt ca e plasticul fisurat, care, evident ca nu din vina mea. Am inghit-o, desi nu mi-a placut modul de abordare a pb.
Tu ai rezolvat, pana la urma?
M-ar interesa si pe mine cum ai desfacut lampa, daca ai dat jos ornamentul din interior de pe hayon sau ai ajuns la cupla desfacand pe afara plasticul dispersor.
Daca ledurile sunt legate in serie si unul s-a intrerupt/ars, nu se mai aprinde toata bareta, ideea e sa ajung sa o scot de acolo.
Trebuie s-o rezolv, pt ca in mai am ITP si nu pot merge asa.
Mersi!
1,4 Best, Pewter Beige....e KIAr adevarata..