Off: N-am nici cea mai mica intentie sa te agresez, metaforic vorbind
Dar ca sa te necajesc si mai mult, afla ca la mine a fost vorba de doar 2 saptamani, daca ma graberam cu comanda, nu mai pupam.....noroc ca inca nu gasisem banca pentru avans

. Cand imi aduc aminte ce telefon "in graba" am primit de la dealer-ul nea Ion, cu care stabilisem chiar o relatie de amicitie, sa-mi zica "super oferta " .(cred ca ii era simpatica nevasta-mea, care n-a vrut in ruptul capului varianta HB, ba o mai vroia si "dotata" .....masina ma refer

)
On: De ce sa scot din viteza? Se stie ca in curbe nu este indicat sa schimbi vitezele, sau sa te nimeresti....."pe liber"
A, da, "am incercat" din greseala, eram in a 3-a si am vrut sa dau a 4-a in forta intr-o curba cu virajare aproape "ac de par"( zic aproape pentru ca e larga la inceput pentru ca inainte de urmatoare linie dreapta sa se termine cam in "ac de par"). Bineinteles ca m-am trezit ca nu mai stiam ce sa fac cu volanul, a facut cateva virajari stanga -dreapta saraca dupa care s-a stabilizat si.....am bagat-o in viteza
Esti"satisfacut" de raspuns?

Ceed SW,
1,4 GSL MT,
109 CP,
City,
Black Pearl,
2009 ODO:190.000 km
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget

)
Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium

)
GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus