[Problema rezolvata] Motor 1.6 diesel -rezolvat prin resoftare!

Cum se rezolvă diverse probleme
Locked
x7r3m3
Auto:

Post by x7r3m3 »

@IC3 La MIT Militari, ulterior mi-am dat seama ca nu a fost cea mai ok alegere, nu spun ca am fost tratat rau .. dar nici nu s-a agitat cineva sa-mi vanda masina, m-au vazut ca sunt hotarat... ma rog.. nu mai conteaza..
Sper ca sunt iertat pt OFF dar era un of care-l aveam pe suflet.
Sper ca atunci cand vine masina.. sa pot trece mult mai usor peste :lol:
Image
Kia Cee'd 1.6 5DR 115 CP CRDI EX MT, Classic, Piston Grey + diverse optionale, comanda 24.01.2008, serie 05.03.2008, livrata 21.03.2008
http://picasaweb.google.com/icstreme/22032008

mandr
Auto:

Post by mandr »

@x7r3m3

Salutare, si mie mi-au comunicat seriile tot cam atunci, adica pe 06 mar. Sunt curios tie cat ti-au spus ca mai dureaza. Tot un 1,6 115CP,am si eu , model STYLE, machine silver. S-ar putea sa fie vecine pe trailer masinile noastre, mai ales ca destinatia este destul de aproape ! ( a mea trebuie sa ajunga la Pitesti ) :D

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

x7r3m3 wrote:Buna,
cum este ? a trecut o saptamana... ai mai avut ceva probleme ?
Este totul in "parametrii" normali ?
E totul ok ? Chiar sunt curios mie saptamana asta se pare ca-mi ajunge masina in tara, evident tot un diesel...
Mersi.
Scuze, dar pana in acest moment nu am primit nici o notificare cum ca ar fi scris cineva la topicul asta, nici nu l-am vazut pe la mesaje noi... nu stiu ce s-a intamplat, dar au fost ceva probleme cu forumul. :roll:
dar sa revenim la subiect, au trecut cred, 2 saptamani si nimic, nu s-a mai intamplat. Cred ca pot spune ca solutia a fost buna. Au testat-o si altii si nimic. Asa ca daca aveti o astfel de problema, solutia exista si se rezolva dupa aceea.
Multa bafta, si va felicit pt alegere, e un motor atat de silentios pt un diesel ca nici nu-ti dai seama daca merge sau nu. Mie chiar imi pare rau ca nu mi-am luat 115 CP, dar asta este... :(

IC3
Suspect
Auto:

Post by IC3 »

@x7r3m3 si mandr
La mine problema e in felul urmator....eu am comandat masina la Mit Aviatorilor la o zi dupa x7r3m3 si nici macar seria nu mi-a venit pana acum si sunt deja 50 de zile (numarate) de cand am facut comanda. Am dat tel la dealer si a zis ca deocamdata n-are nici o veste despre masina.
Acum stau si ma intreb....daca la voi dureaza atat desi v-au venit seriile masinilor, dar la mine cat o mai dura avand in vedere ca nici macar seria n-o am?
Deja incepe sa ma enerveze situatia.
Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd

c.ciprian
forumist convins
Auto:

Post by c.ciprian »

In contract are un termen limita... Daca e depasit, incepi sa ceri chestii in plus, ca sa nu reclami la OPC

x7r3m3
Auto:

Post by x7r3m3 »

@petry mersi pt update, ma simt mai linistit :D
Sper sa fie totul ok
@IC3 din cate stiu eu comenzile pleaca in data de 25, mie mi s-a specificat ca ultima data in care poate fi data comanda pentru a pleca in acea luna este data de 24. Daca este asa si informatiile mele sunt corecte este posibil ca, comanda ta sa plece devansata cu o luna fata de data la care ai dat comanda. Eu oricum in acel precontract aveam precizat termen de livrare aprilie, ca zilele trecute sa aflu ca masina este bine mersi la dealer in parcare.
Image
Kia Cee'd 1.6 5DR 115 CP CRDI EX MT, Classic, Piston Grey + diverse optionale, comanda 24.01.2008, serie 05.03.2008, livrata 21.03.2008
http://picasaweb.google.com/icstreme/22032008

t_florin
Auto:

Post by t_florin »

Silntios? :x :x :x Nici pe departe!!!!!!!!!!!!!!!!! La rece parca este un tractor iar dupa 3k-4k incepe sa tremure si motorul si masina..............Asa ca ...............vai mama lui de motor CRDI
Parerea mea....... sic

x7r3m3
Auto:

Post by x7r3m3 »

@t_florin... banuiesc ca tu ai asa ceva si vorbesti din proprie experienta si acum regreti alegerea facuta ! Noi nu ! :lol:
Si daca incercai sa ne "tai din elan" sa stii ca a reusit mai mult post-ul cu zgariatul in parcare...
Noi sa fim sanatosi si sa avem drum bun.

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Hai mai ce sunteti rai, poate omu si-a cumparat tractor si a vazut ca avea lipita sigla Kia.

Ati uitat ? Nu ar fi primul caz.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

kenwood28y
Auto:

Post by kenwood28y »

Din nefericire t_florin cam are dreptate, peste 160 km/h e foarte zgomotos motorashul, parca isi da ultima suflare, si trepideaza. Nu am curajul sa ma intrec cu un 1.9 TDI peste 160 km/h, nici la silentiozitate, nici la viteza.
Cee`d 1,6 dsl hp base

mariusc
Auto: Sportage

Post by mariusc »

Parerea mea....... sic
Eu credeam ca membrii acestui forum sunt trecuti de o anumita varsta sau au ajuns macar la o anumita maturitate....

Eu am mai spus-o si o repet: sunt placut surprins de silentiozitatea motorului, si spun asta pentru ca nu este primul diesel pe care il conduc.
Ce-i drept nu pot sa-mi dau cu parerea despre cum se aude la viteze mai mari motorul, pana acum am mers cu maxim 140 Km/h.
Eu mai degraba nu sunt multumit de nivelul din zgomot din masina, care mi se pare foarte mare comparativ cu alte masini si care se amplifica la viteze mari, dar care nu vine neaparat de la motor, mai degraba de la proasta antifonare.
Am vazut o multime de parti pe sub masina neantifonate, cu tabla goala. Poate de aici zgomotul de rulare la viteze mari...
Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver

EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Sincer, la 160Km mi s-a parut o vitexa normala de rulare pe autostrada fara ca motorul sa-si dea ultima suflare, ba din contra cerea mai mult, iar de trepidatii ale masinii nici vorba.
Parerea mea.
Iar la 200km pe mine ma uns pe suflet. :D

Pt. a elimina trepidatiile.
Vezi sa ai rotile echilibrate si verifica unghiul de fuga

Pt. ca motorul sa mearga mai bine evita sa mergi subturat. ( la consum )
Din cind in cind (mai des) :lol: ar trebuii sa il duci cu viteza a 3 la 4000 de ture.
Un alt motiv pt care motorul poate fi mai zgomotos este si motorina.

P.S. Cine zice ca un TDI este silentios ..... :P
Last edited by Arnold12 on 15 Mar 2008, 01:36, edited 1 time in total.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

mariusc
Auto: Sportage

Post by mariusc »

Si ca sa revenim la subiectul topicului, mie nu mi-a mai aparut problema cu intreruperile in jurul celor 2000 ture, dar nu am decat vreo 2500 km facuti pana acum. Sa vedem...
Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver

EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Mda, fiecare cum sta cu auzul. Eu sunt un pic mai surda si nu prea aud motorul, o fi de la asta :roll:
Fata de motorul de la Octavia, deci VW (ca e acelasi motor), este silentios. le-am pus una langa alta. Nu te-ai dat cu motorul 1.4 de la Vw, sau Noua Fabia. Eu m-am dat cu tractorasul. :lol: Cat priveste 160 km la ora, inca nu va pot spune azi, dar maine seara, dupa ce ma intorc de la mare siiigur va voi spune cum s-a comportat.

t_florin
Auto:

Post by t_florin »

Pai chiar asta vroiam: sa nu ne mai ascundem dupa visin. Daca eu cred ca este o problema de ce sa spun altceva............doar de dragul de a comunica altora ce vor ei sa auda?
Asta se poate intampla la dealer sau cand te uiti in portofel: atatia bani ai - asta poti sa cumperi!

Locked

Return to “Tips & Tricks”