[Rezolvabila in service] Vibratie oglinda retrovizoare
-
- Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014
Re: [Problema rezolvata] Vibratie oglinda retrovizoare -service
Orice ai face la oglinda zgomotul o sa reapara. Eu am fost in service mi-au facut-o si in 2-3 luni la fel a inceput sa faca. Azi am scos-o de acolo si i-am pus pe picioruse leucoplast si am fortat cu o cheie putin sa intre si nu se mai misca deloc.
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale
Re: [Problema rezolvata] Vibratie oglinda retrovizoare -service
Am fost la MIT cu oglinda si scartaitul ambreaj. Ambreajul l-au uns (probabil o sa reapara in timp), oglinda nu au reusit sa o fixeze in slotul ala pe parbriz, se misca mai tare chiar. O sa ma mai uit cand am timp la ea. Merci de raspuns singlecrys.
Kia Cee'd 1.4 GSL Best
Re: [Rezolvabila in service] Vibratie oglinda retrovizoare
Si eu aveam un zgomot in oglinda retrovizoare si mi l-au rezolvat la service la Iasi. Nu as putea sa spun ce au facut 

KIA Cee'd 1.4 BEST CASA WHITE
IS-06-RHX
IS-06-RHX
- Vincze Szilard
- Auto:
se poate rezolva sunetu cu un pic de banda izolatoare
dupa ce l-ai dat jos, aplici pe surubu ala mare si arc cateva straturi de banda izolatoare si il pui la loc
la mine a mers
dupa ce l-ai dat jos, aplici pe surubu ala mare si arc cateva straturi de banda izolatoare si il pui la loc
la mine a mers
Kia CEED SW 1.4 BEST
ODO: 110 000 + ceva
ODO: 110 000 + ceva
Mie mi se parea ca-mi zbarnaie parbrizul si ma stresa la maxim. Dar am fost azi in service pt. a mi se inlocui sistemul audio si le-am spus si de treaba asta. Mi-au zis din prima, fara sa se uite ca este de la oglinda retrovizoare si au remediat imediat problema.Mai mult ma bucur ca am scapat de acel zbarnait decat de faptul ca mi-au schimbat sistemul audio.
Kia Cee'd 1.4 Best Kompass Blue
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame
Trepidare oglinda
salutare,
Voua va trepideaza oglinda retrovizoare?
Nu stiu cum sa rezolv problema. Daca pun mana pe ea nu mai trepideaza insa la prima vedere pare prinsa destul de bine de parbriz.
Exista vreun quick fix sau tre sa merg cu ea la garantie?
Voua va trepideaza oglinda retrovizoare?
Nu stiu cum sa rezolv problema. Daca pun mana pe ea nu mai trepideaza insa la prima vedere pare prinsa destul de bine de parbriz.
Exista vreun quick fix sau tre sa merg cu ea la garantie?
KIA Ceed 1.4 Customized Edition 2008

-
- Auto: Saab 9-5 Aero
Re: Trepidare oglinda
Poti sa rezolvi tu problema- da o cautare pe forum; sau poti sa te duci la IMG- in 20 min iti rezolva baietii problema.
A mea cred ca incepuse sa tremure de la subw. Dar mi-au rezolvat-o mecanicii ce la IMG =D>
A mea cred ca incepuse sa tremure de la subw. Dar mi-au rezolvat-o mecanicii ce la IMG =D>
SAAB 9-5
- MeGeNe
- Moderator General
- Auto: KIA
@vjnookie, ce surpriza! Ma bucur ca ai revenit pe meleagurile natale si mai ales ca nu ai vandut masinuta. Numai bine si poate ne revedem la intalniri.
B-39-MGN cee'd HB yellow dakar 1,6 GSL City
@vjnookie
Foarte simplu se rezolva, cu un burete de ala special, care se lipeste.
Decupezi o bucatica, scoti oglinda din suport(prin culisare), pui o bucatica de burete, apoi pui la loc si nu mai trepideaza.
PS: Ai grija sa nu fortezi oglinda, si sa fie buretele suficient, la mine a rezolvat mecanicul la revizie dar tot mai are un mic joc, nu preseaza destul buretele, probabil era cam subtire.
Foarte simplu se rezolva, cu un burete de ala special, care se lipeste.
Decupezi o bucatica, scoti oglinda din suport(prin culisare), pui o bucatica de burete, apoi pui la loc si nu mai trepideaza.
PS: Ai grija sa nu fortezi oglinda, si sa fie buretele suficient, la mine a rezolvat mecanicul la revizie dar tot mai are un mic joc, nu preseaza destul buretele, probabil era cam subtire.
Ceed SW, 1,4 GSL MT, 109 CP, City, Black Pearl, 2009 ODO:190.000 km
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget
)
Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium
)
GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget

Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium

GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Nu-i mai lasati pe cei de la service sa va rezolve zbarnaitul din oglina retrovizoare prin indepartarea picioruselor de la sarma aia!
Mie dupa 5 ani mi-a revenit zbarnaitul si am scos oglinda din suport. Piciorusele de sustinere a sarmei respective sunt din aluminiu si binenteles ca erau rupte. Folositi burete, cauciuc etc decat sa fortati in suport.
Mie dupa 5 ani mi-a revenit zbarnaitul si am scos oglinda din suport. Piciorusele de sustinere a sarmei respective sunt din aluminiu si binenteles ca erau rupte. Folositi burete, cauciuc etc decat sa fortati in suport.