ce masina ai? si ce tip de senzori?MihaiM wrote:Azi dimineata la 15C afara aveam senzorul de presiune aprins (roata fata dreapta). Azot am bagat acum vreo 3 saptamani cred, cand erau peste 30 de grade.
La fel am patit asta toamna: am luat-o in iulie la 40 de grade iar cand a venit prima zi tot cu vreo 15 grade, s-a aprins senzorul (la stanga fata parca era atunci).
Mai e cinva cu senzorii aprinsi pe bord odata cu racirea asta?
Presiune azot
Black thunder
2.0 TDI - 140hp
2.0 TDI - 140hp
Am elucidat misterul: temperatura scazuta si patania din trecut m-au indus in eroare. Roata avea un cui subtire bine infipt. Restul rotilor aveau presiunea intacta. N-a pufait omul ala nici un gram de azot in roti.Cand aveam aer mai dadea 2-3 sprituri.
1. ceed 1.4
2. nu stiu nimic de senzori decat ca sunt de presiune.
1. ceed 1.4
2. nu stiu nimic de senzori decat ca sunt de presiune.
banuaim eu ca un cui si-a bagat coada
altfel ar fi trebuit sa-ti clipoceasca senzorii pt toate rotile. in ceea ce priveste senzorii de presiune, acestia se impart in 2 mari categorii: cei care se folosesc de senzorii ABS (iti semnaleaza doar cand presiunea scade la minim) sau cei care sunt in roata si masoara direct presiunea din anvelope. banuiesc ca in cazul tau, este vorba de cei din urma.

Black thunder
2.0 TDI - 140hp
2.0 TDI - 140hp
Vezi mai sus cu cateva posturi ... raspunsul lui "arka":aktymel wrote:legat de incarcarea cu azot .... am vazut la mai multe masini si la alti prieteni de-ai mei .. care au azot in roti .. ei au capacele verzide ce ??? specific incarcarii cu azot .... mi-e nu mi-au pus....
( vreau si eu capacele verzi
"pentru ca un "Dorel" sa nu bage aer din greseala."
Poate nu ai azot in anvelope si deci nici capacele verzi.aktymel wrote:.... mi-e nu mi-au pus....( vreau si eu capacele verzi
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
- mr_wizard
- vrajitorul
- Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet
Unde ti-ai pus azot in roti? Eu am fost la Calypso si mi-au pus capacele verzi. Du-te si cere-le!aktymel wrote:legat de incarcarea cu azot .... am vazut la mai multe masini si la alti prieteni de-ai mei .. care au azot in roti .. ei au capacele verzide ce ??? specific incarcarii cu azot .... mi-e nu mi-au pus....
( vreau si eu capacele verzi
azot am 100% cand am schimbat rotile .... am cerut azot .... si s-au mutat de la bancul de lucru in alta parte ..... au dat drumu la o masinarie .... si la un robinet...llegat la o butelie maricica..... si au incarcat cu azot.....
Operatiunea s-a facut la reprezentanta Michelin, vis-a-vis de Lukoil la iesirea spre targ....
o sa merg sa le cer capacele
Operatiunea s-a facut la reprezentanta Michelin, vis-a-vis de Lukoil la iesirea spre targ....

Klar ... pai fara capacele n-ai facut nimic ... pana meaaktymel wrote:azot am 100% cand am schimbat rotile .... am cerut azot .... si s-au mutat de la bancul de lucru in alta parte ..... au dat drumu la o masinarie .... si la un robinet...llegat la o butelie maricica..... si au incarcat cu azot.....

pai ... sa mai stau sa imi bat eu capul ..... daca curge vopseaua ce ma fac ? si apoi ... trebuie timp.... sa le spal ... sa le curat, ma murdaresc... si de praf si vopsea ....
Asa .. daca sunt binevoitori le primesc moca .... si vopsite " de la ei "...
p.s Am pus ochii pe capacelele unui bmw al unui vecin nesuferit...
intr-o noapte cand vin de la bere .... trec si fac rocada....

p.s Am pus ochii pe capacelele unui bmw al unui vecin nesuferit...