Placute frane
- Vincze Szilard
- Auto:
Re: Placute frane
@kiaro, sa inteleg ca daca schimb placutele si discurile de frana in fata blocului pierd garantia la masina?
eventual la sistemu de franare pierd garantia dar nu la motor sau cutie, ce legatura ar avea cutia si motoru cu placutele de frana, sau cu tablaria la care garantia e mai mare.
eventual la sistemu de franare pierd garantia dar nu la motor sau cutie, ce legatura ar avea cutia si motoru cu placutele de frana, sau cu tablaria la care garantia e mai mare.
Kia CEED SW 1.4 BEST
ODO: 110 000 + ceva
Mie imi e mila de mine... La cati bani am dat pe ea, revizii numai la reprezentanta cu piese "originale" cu sonsumabile schimbate mai des decat prevede planul de service, placute scumpe ( cand altii au pus de 50 de lei), filtru de aer si polen schimbate intre revizii, spalat tapiteria la detailing si ceara profi o data pe an si toate aste pentru ce? Ca sa iau acuma 4500 de euro pe ea?
Eu chiar vorbeam serios.
Eu chiar vorbeam serios.
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
simplu...nu o dai
daca nu o da nimeni la pretu ala atunci pretul o sa creasca
daca nu o da nimeni la pretu ala atunci pretul o sa creasca
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
- house-max
- Auto: kia ceed 1.4
Daca bagi bani in masina, ii bagi pentru ca vrei o siguranta si certitudind. Daca nu te intereseaza esti invitatul meu sa castogi niste banuti, am un cielo, facem schimb? Are 70k reali iti mai dau 2000 euro diferenta. Faci un ban, pleci din A in B. Ce zici? Te bagi? Sau te mai gandesti odata la valoarea masinii pt tine? App un rand de jenti si cauciucuri bune costa 1000 de euro.. gandestete la asta cand o dai
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
I love my IF 23 HaPpY old PYG :D
salut,
eu am o kia ceed din 2008, sunt la al treilea set de palcute, nu a fost nevoie sa schimb dicurile: setul 2 au fost ATE fata spate(nu mia retin pretul) si setul trei( care sunt acum pe masina) Jakoparts( 300-350ron fata-sapte) cu cele originale m-au dus putin peste 60000, al doilea set cam 30 000 si astea sa vedem:) am apropae 97 000km.
eu am o kia ceed din 2008, sunt la al treilea set de palcute, nu a fost nevoie sa schimb dicurile: setul 2 au fost ATE fata spate(nu mia retin pretul) si setul trei( care sunt acum pe masina) Jakoparts( 300-350ron fata-sapte) cu cele originale m-au dus putin peste 60000, al doilea set cam 30 000 si astea sa vedem:) am apropae 97 000km.
Nu ma impresioneaza placutele si discurile bosh. La o apasare progresiva a franei pana spre maxim, nu-mi dau impresia ca ar avea capacitatea de a genera o forta suficienta de franare pentru a ajunge la momentul in care rotile s-ar bloca.
Cineva avea dreptate mai sus, si am mai auzit acelasi lucru si de la un service, pentru sistemul de franare doar piesele originale iti dau certitudinea ca masina isi va pastra valorile de performanta cu care a iesit din fabrica.
Cineva avea dreptate mai sus, si am mai auzit acelasi lucru si de la un service, pentru sistemul de franare doar piesele originale iti dau certitudinea ca masina isi va pastra valorile de performanta cu care a iesit din fabrica.
Cee'd 1.4 best 2007 --> E neagra ... si a fost mea Jurnal de bord
Acum: Skoda Karoq 2018 4x4 2.0 TDI DSG
Acum: Skoda Karoq 2018 4x4 2.0 TDI DSG
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Cred ca ATE sunt maxim ce poti pune stoc pe masina cu efect incisiv asupra franarii, urmate chiar in ordinea asta : TRW, originale , Jakoparts, si altele. Ma refer la discuri si placute. Nu va uitati la brembo decat daca sunt profesionale (ceea ce nu gasiti pt cee'd).
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
nu am avut ATE inca, dar eu as inversa TRW cu originalele, parca alea franau ceva mai bine 

Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
-
- Auto: Kia Cee'd 1.4 Best So Red
Am eu placute ATE fata spate; nu sesizez nicio diferenta fata de cele din fabrica. Sa vad insa in timp cat sunt de durabile prin comparatie cu primele.quelloo wrote:nu am avut ATE inca, dar eu as inversa TRW cu originalele, parca alea franau ceva mai bine
Kia Cee'd 1.4 GSL BEST So Red din aprilie 2008 (~200 000 km); instalație GPL STAG montată la Progaz Vernești; nr 6 in coloana de la BV 21.02.2009, nr 44 in Marea Coloana de la BV 10.10.2009
Canal Telegram Kia Cee'd România
Probleme Kia Cee'd
https://t.me/Kia_Ceed_Romania
Canal Telegram Kia Cee'd România
Probleme Kia Cee'd
https://t.me/Kia_Ceed_Romania
Am montat de 2 zile TRW-uri si pe fata si pe spate.
Nici o diferenta fata de cele originale.
Nici o diferenta fata de cele originale.
Cee'd 1,4 GSL MT Best
-
- Auto: Saab 9-5 Aero
Ai pus TRW uri pe discuri originale?
Sa vezi santuri si gropi in ele dupa vreo 30,000 km!!
SAAB 9-5
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
Mie mi-au aparut dupa 5000km (alt stil de condus). Pozele le vedeti intr-un post anterior unde am fost nevoit sa schimb discurile.
Sper sa nu apuc....as vrea ca pe la 8 ani sa o "marit"...si sa iau alta mai tanara......eugenflorinmanea wrote:Ai pus TRW uri pe discuri originale?

Cee'd 1,4 GSL MT Best
- Vincze Szilard
- Auto:
Re: Probleme disc + placa ambreiaj!!
ieiri am comandat si eu discurile si placutele de frana
Df - Brabo - 220 buc
Ds - textar - 120 buc
Pf - branbo - 165 set
Ps - Textar - 110 set
total 955
si in plus am mai comandat si o curea de transmisie 70 roni
in total 1025 roni si ma mai costa inca 150(la grii) manopera pt schimbatul lor.
Df - Brabo - 220 buc
Ds - textar - 120 buc
Pf - branbo - 165 set
Ps - Textar - 110 set
total 955
si in plus am mai comandat si o curea de transmisie 70 roni
in total 1025 roni si ma mai costa inca 150(la grii) manopera pt schimbatul lor.
Kia CEED SW 1.4 BEST
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
Vezi ca ai uitat de lichid frana. Brembo sunt cam praf cele standard (non pro -race), am scris si mai sus.