Dezactivare inchidere automata a portierelor -prin scanner
Re: Senzor inchidere automata usa
ida01ro, sper sa nu fie vorba de cheita aia care intra in suportul de la centua, sa pacalesti senzoul cum ca ai avea centura pusa.
Oricum spor la vanzare , ca pe criza asta ... [-o<
Oricum spor la vanzare , ca pe criza asta ... [-o<
C`EED 1.4 GSL Red Mars- B 85 KTT
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76
Da-da
conditia de baza: centura sa fie "purtata" ad literam
Joco

Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
pai sigur ca e vorba de aia.... dar ce nu facem pentru baietii cu microb !!costelo wrote:ida01ro, sper sa nu fie vorba de cheita aia care intra in suportul de la centua, sa pacalesti senzoul cum ca ai avea centura pusa...[-o<

mai am si acum prin casa cateva cheite ...faceam din panglica centurilor de siguranta hamuri de deltaplan, pffff...ce de pasarele mai aveam

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
Viteza la care se incuie usile
se poate seta viteza la care se incuie usile? sa nu mai fie 40 de km la ora.
as vrea mai jos, la plecarea de pe loc ar fi perfect.
as vrea mai jos, la plecarea de pe loc ar fi perfect.

-
- JUCATORUL
- Auto: kia ceed 1.4 benzina+gpl(brc)
Re: Viteza la care se incuie usile
da se poate.....la service
kia ceed 1.4 best pewter beige 14oct.2008 GPLodo 230000km +kia ceed gt line 1.6crdi 2017 97000km
cat costa? ai modificat tu, la a ta?
-
- JUCATORUL
- Auto: kia ceed 1.4 benzina+gpl(brc)
Nu stiu cat costa,dar s-a mai discutat aici pe forum.
kia ceed 1.4 best pewter beige 14oct.2008 GPLodo 230000km +kia ceed gt line 1.6crdi 2017 97000km
Daca nu e prea complicat, se pot bloca din butonul dedicat pentru blocare/deblocare oricand se doreste.
Fratia Ceed-ului
ODO 101800 km
BC-05-YSL Kia Ceed Best 1.4, 109CP, NGK Iridium, Jante aliaj Dezent F/L 15"
Cauciucuri iarna Nokian WR D3 185/65/R15
ODO 101800 km
as vrea sa nu imi raspunda cineva care stie de la matusa, lu vecinu, lu fratele, lu prietena etc...
alex tu poti sa mergi cu si cu autobuzu din partea mea.
am pus o intrebare. stii si vrei sa ajuti raspunzi, nu TACI DIN GURA!!!
Super, asta e spiritul. Bravo.
Oamenii chiar au incercat sa iti ofere informatii si tu ii iei la misto. Userii ca tine sunt motivul pentru care acest forum a decazut. Tu ai impresia ca cei care raspuns sunt mecanici acreditati kia, cu stagii de pregatire in mecanica, electronica, etc?
Sincer, mai bine taceai.
Oamenii chiar au incercat sa iti ofere informatii si tu ii iei la misto. Userii ca tine sunt motivul pentru care acest forum a decazut. Tu ai impresia ca cei care raspuns sunt mecanici acreditati kia, cu stagii de pregatire in mecanica, electronica, etc?
Sincer, mai bine taceai.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
-
- Auto: Hyundai i30 1,6 CRDI
Aaa, pai daca e sa amestecam vecini si matusi, atunci tac din gura.
De altfel, aportul dumitale nepretuit la propasirea acestui forum te indreptateste sa ai un asemenea ton...
De altfel, aportul dumitale nepretuit la propasirea acestui forum te indreptateste sa ai un asemenea ton...
Viața e ca un tren. Cel mai bine e la vagonul-restaurant.
-
- Auto:
Eu nu inteleg cu ce a gresit @Alex79 inafara de un raspuns .....pur si simplu se tampeste lumea . Adresezi o intrebare iti raspund doi ca sa nu ai topicul gol si tu sari la gatul lui Alex79 sa mearga cu autobuzul.....ti-a dat vreun PM deranjant sau care-i problema ?
[b]KIA Cee'd FL. 1.4 90 CP Infra Red [/b]
- Vincze Szilard
- Auto:
lasa ca mai sunt din astia pe forum care se cred mari si tari si stiu de toate dar mai ales sa se lege de altii, unii vor ca toti sa stim masina pederost si atunci cand ei pun o intrebare la urmatoru post deja sa avle raspunsu.
eu de 4 ani caut un raspuns si nici in cervice nu mi l-au dat, asa ca mai are si el de invatat sa aiba rabdare.
eu de 4 ani caut un raspuns si nici in cervice nu mi l-au dat, asa ca mai are si el de invatat sa aiba rabdare.
Kia CEED SW 1.4 BEST
ODO: 110 000 + ceva
ODO: 110 000 + ceva
Moshu eu nu o sa intru in polemica cu tine. Raspunsul ti l-am dat in calitate de posesor de kia ceed. In mare parte imi cunosc masina.mihaigkia wrote:as vrea sa nu imi raspunda cineva care stie de la matusa, lu vecinu, lu fratele, lu prietena etc...
Rezolvarea din buton era cea mai simpla si nu implica modificari la masina. Daca vrei sa modifici din soft, electronica parerea mea e ca nu merita. Dar daca ai timp, bani de pierdut fa cum te duce capul. Inca nu m-ai convins totusi ca ai o masina Kia Ceed in posesie. In fine vezi care e treaba.
Fratia Ceed-ului
ODO 101800 km
ODO 101800 km
Daca si tu te regasesti printre nedreptatiti, poate exista un adevar.Vincze Szilard wrote:lasa ca mai sunt din astia pe forum care se cred mari si tari si stiu de toate dar mai ales sa se lege de altii, unii vor ca toti sa stim masina pederost si atunci cand ei pun o intrebare la urmatoru post deja sa avle raspunsu.
Unii poate din politete nu ti-au spus dar o sa iti spun eu. Postarile tale sunt cateodata asa de ametite si nici nu au legatura cu gramatica limbii romane. Citeste cu atentie ultima ta postare.
Nu am nimic cu tine dar fa si tu ceva pentru a fi privit altfel.
Fratia Ceed-ului
ODO 101800 km
ODO 101800 km