Stergatoare cee'd

Cum se rezolvă diverse probleme
Post Reply
Alexboss87
Auto:

Re: Stergatoare cee'd

Post by Alexboss87 »

Achizitionat din Augsburg Militari (langa Carrefour Militari ) set lamele stergatoare Bosh AeroTwin model A 187 - S - cod 3397007187 speciale pt Kia Cee`d (toate modelele adica se potrivesc si pt. SW + Pro :lol: ) ,I30 ( toate modelele inclusiv CW),VW Caddy cateva modele golf,Touran,etc...ele functioneaza chiar mai bine decat m-am asteptat in sensul ca sterg uniform,nu fac figuri la lichidul de parbriz folosit(inca :mrgreen: ) si nici nu au fost scumpe : 96 RON inclusiv TVA
Stergatoarele sunt identice cu cele din fabrica cu precizarea ca plasticul si materialele din care sunt fabricate imi par mai de calitate decat la cele originale (gen fara muchii ascutite,nu se misca partile superioare adica invelisul de cauciuc care de altfel are alt aspect este MAT ca si consola centrala,lamelele din silicon imbracate in teflon parca sunt si mai moi decat cele originale....bla bla...Concluzia: cumparati cu incredere au preturi foarte accesibile avand in vedere calitatea produselor oferite si pe deasupra sunt si seriosi 8)
PS:am intrebat la Augsburg si de filtru de polen cu carbon activ si au zis ca pot aduce in 4-5 zile de la Corteco Italia la 100-130 RON parca original...eu mi-am luat de la Passior filtru simplu cu 39 RON si sunt multumit pe cine intereseaza detalii astept PM.Respect 8)

cmihai
Auto:

Post by cmihai »

pt cine intereseaza filtru polen cu carbon activ...detalii pe pm.....
zafira b 1,6 ODO: 100 000 km....BR-12-CUB
KITURI XENON...OFERTE PT MEMBRI viewtopic.php?f=139&t=9254

http://www.xenonparavanturi.ro/

catalin
Auto:

Post by catalin »

Cumparat lamele pentru stergatoare fata de la CRIDEM ORADEA,9.5 lei setul sterg de rup sunt beton.
Golf 7 1.5 Tsi

cmihai
Auto:

Post by cmihai »

le ai demult pe masina....si eu am incercat tot felul de lamele....si nici una cat de cat buna calitativ......

catalin
Auto:

Post by catalin »

Ce sa zic cam de o saptamana jumate dar cum la Oradea ploua de o saptamana sunt multumit.Si la cat au costat le schimb lunar daca e nevoie :lol: Incerca sa faci comanda la ei on-line
Golf 7 1.5 Tsi

cmihai
Auto:

Post by cmihai »

pai ma batea gandul sa fac comanda....dar nu stiam daca intr-adevar sunt bune de ceva......

Skyppy
Auto:

Post by Skyppy »

eu amschimbat lamele ....in dreapta sterge ok. in stanga insa, orice ii fac imi lasa o dara chiar in fata

mitzux
Auto: Ceed SW CRDi /VW Golf VI TDI

Post by mitzux »

azi am cumparat prima data stergatoare, pret: 106€ :shock: . Da, toate 3 (fata+spate) atat au costat originale Kia. Am strambat din nas dar m-am gandit...masina are 2 ani si 2 luni(>70000km), 2 ierni la activ si daca cele noi tin tot atat am facut o afacere buna. Habarnu am cat costa Valeo sau Bosch dar banuiesc ca undeva la 70-80€, insa nicaieri unde am mers nu am vazut sa aiba parat.
m
Cee'd SW (2007),LX+W+S, 115 CRDI, albastru baltic-Vandut 04.03.2016 la 196000km
Golf VI (2012), Style, 1.6 TDI, Tornadorot
ODO >63000 km

Nesta3
Moderator General
Auto: Kia Sportage QL

Post by Nesta3 »

ai dat cam mult......dar in fine, ai dreptate cu durata lor de viata...iti doresc sa te tina si astea pe cat te-ai tinut si primele :D
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best

EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE

2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition

scdvv
Auto:

Post by scdvv »

catalin wrote:Cumparat lamele pentru stergatoare fata de la CRIDEM ORADEA,9.5 lei setul sterg de rup sunt beton.
Ai o adresa exacta? nume de stada saupuncte de reper? azi si maine sunt in Oradea si ma bate un gand sa-mi iau si eu "just in case"
Si inca o chestie: sunt exact ptr Ceed sau se taie/adapteaza la orice masina? sa nu cumpar altceva...
Kia cee`d Best SW 1,4 -109 CP - So Red 2009
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010

Jurnal de bord
Poze

catalin
Auto:

Post by catalin »

Nu sunt speciale pentru ceed se mai taie din ele.Dar iei cu tine un stergator si faci comparatie la fata locului,ca ei au multe modele.Magazinul se afla pe partea dreapta cum mergi din,directia cartier nufarul spre gara asta ca sa-ti dai seama despre ce bulevard vorbesc.Si magazinul este cu 500 m pana in magazinul Crisul,este o caldire inalta acoperita toata cu geamuri fumurii si scrie cu albastru CRIDEM.Ai grija unde parchezi in zona ca se ridica la greu masini,asta o spun nu din auzite ci din experianta care am avuto cu ei.
Golf 7 1.5 Tsi

scdvv
Auto:

Post by scdvv »

catalin wrote:Nu sunt speciale pentru ceed se mai taie din ele.Dar iei cu tine un stergator si faci comparatie la fata locului,ca ei au multe modele.Magazinul se afla pe partea dreapta cum mergi din,directia cartier nufarul spre gara asta ca sa-ti dai seama despre ce bulevard vorbesc.Si magazinul este cu 500 m pana in magazinul Crisul,este o caldire inalta acoperita toata cu geamuri fumurii si scrie cu albastru CRIDEM.Ai grija unde parchezi in zona ca se ridica la greu masini,asta o spun nu din auzite ci din experianta care am avuto cu ei.
Mersi, cred ca stiu pe unde este, incerc sa ajung maine pe acolo.
Kia cee`d Best SW 1,4 -109 CP - So Red 2009
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010

Jurnal de bord
Poze

edddie_m
Auto:

Post by edddie_m »

Nu va luati lame sa le schimbati voi pentru ca dati banii aiurea pe ele. (chit ca is 6 lei)

Pur si simplu ies de pe canal. Canalul unde se baga e mai mare decat ce se baga.

Ohh my god ce descrieri fac si eu. :lol:

catalin
Auto:

Post by catalin »

Eu am luat si nu ies.Repet am luat cu mine un stergator si am comparat la fata locului.Sunt si lamele care intradevar au un pic mai mic acel cauciuc care intra pe canal dar nu iei din ale,sunt si mai late.Sal.
Golf 7 1.5 Tsi

cmihai
Auto:

Post by cmihai »

pai vreau si eu din acelea care ai luat tu daca zici ca sunt bune......ma poti ajuta.....

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”