Achizitie cauciucuri de iarna
-
- Auto:
Re: Achizitie cauciucuri de iarna
De fapt e o comparatie intre cele de iarna si cele "all-seasons" si de asemenea o comparatie intre ce inseamna o masina echipata cu 4 anvelope de iarna si una echipata cu doua de iarna si doua all-seasons. Interesante sunt si celelalte filmulete din cele 6 module. Cand cativa metri de franare fac diferenta intre viata si moarte, nu as vrea sa ma gandesc "ce bine era daca dadeam niste bani in plus pentru 4 cauciucuri de iarna".
Interesante filmuletele, si la fel de interesant si de graitor este filmuletul privind necesitatea montarii pe spate a cauciucurilor cu profil mai bun (daca e musai sa pastrezi doua cauciucuri mai uzate). Nu mai stiu prin ce topic dadusem peste acel filmulet.
Interesante filmuletele, si la fel de interesant si de graitor este filmuletul privind necesitatea montarii pe spate a cauciucurilor cu profil mai bun (daca e musai sa pastrezi doua cauciucuri mai uzate). Nu mai stiu prin ce topic dadusem peste acel filmulet.
Kia Cee'D SW Pyston Grey, 1.4 GSL Best
TM 74 KIA ODO +86.000 km
TM 74 KIA ODO +86.000 km
Ajunge cineva prin Metro sa dea detalii despre ofertele existente?
1.6 GSL TX MT, 90kW, So Red
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
Pai poti intra pe site la http://www.metro.ro si vezi oferta online
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Am fost ieri in Metro Militari si in Praktiker si nu au decat Firestone pe stoc in Metro sau Pirelli/alte modele resapate in Praktiker.
KIA Cee'd 1,4 GSL Best Plus, Piston Grey
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Eu inca sunt cu cele de vara, esp-ul isi face toti banii ...momentan.
La iarna sa vedem daca chiar am nevoie de cauciucuri de iarna..dar ar fi pacat ca imi place cum reactioneaza masina pe curbe...nfs curat
La iarna sa vedem daca chiar am nevoie de cauciucuri de iarna..dar ar fi pacat ca imi place cum reactioneaza masina pe curbe...nfs curat

Mi-am luat Goodyear Ultra Grip 7 + 195/65 R15 la 1000 RON toate 4 fara montaj. O sa le montez weekend-ul asta.
Ar fi interesant daca s-ar putea transforma intr-un poll topicul asta, ca sa putem avea o ideie despre cele mai cumparate modele...
Ar fi interesant daca s-ar putea transforma intr-un poll topicul asta, ca sa putem avea o ideie despre cele mai cumparate modele...
Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver
EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED
Din ce-am vazut pe aici Dunlop si GoodYear rulz... 

Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd
Apropo ca uitai sa te intreb...tu de unde le-ai luat ...ca eu am fost la noi in craiova numai in metro, praktiker si selgros....mariusc wrote:Mi-am luat Goodyear Ultra Grip 7 + 195/65 R15 la 1000 RON toate 4 fara montaj. O sa le montez weekend-ul asta.
Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Album foto IC3's Cee'd
Album foto IC3's Cee'd
Am un prieten la o firma de distributie de la care cumpar la pretul la care vand ei mai departe.Apropo ca uitai sa te intreb...tu de unde le-ai luat ...
Daca te intereseaza vorbim pe PM.
Nissan Leaf 2018
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
De mentionat faptul ca acele masini nu au nici macar abs....dar esp....Akbhar wrote:O comparatie intre cauciucurile de iarna si cele de vara in anotimpul rece:
LE: nasol moment, o da in ninsoare afara ...cred ca adopt acest exemplu:
-deci sa nu va speriati daca ma vedeti pe capota cu vreo doi prieteni (sau pietoni dupa caz)incercand sa pastrez aderenta

Mi-am achizitionat si eu din Metro Baneasa aseara pe la 12 ( ca atunci era liber sa parcurg Berceni - Baneasa
) Firestone Winterhawk 2 (185/65 R15) la pretul de 175 RON/buc. Sper sa fii facut o alegere buna.
Ceva pareri despre Firestone, aveti experiente?
Numai bine

Ceva pareri despre Firestone, aveti experiente?
Numai bine
Proud Owner of Kia Cee'd 1.4 16V ~120 HP BEST...ODO +68.000 km
Upgrades: Carbon Sport air-filter, Magnaflow exhaust, HID Xenon, Llumar all-around, Crunch GTR Bass Pack, Pager alarm, bad-boy look, black headlights, full red taillights, TCM Turbo remap, 17" OZ Racing, XR Body kit, Morimoto Bi-Xenon Lens + Angel Eyes
Upgrades: Carbon Sport air-filter, Magnaflow exhaust, HID Xenon, Llumar all-around, Crunch GTR Bass Pack, Pager alarm, bad-boy look, black headlights, full red taillights, TCM Turbo remap, 17" OZ Racing, XR Body kit, Morimoto Bi-Xenon Lens + Angel Eyes
-
- Auto:
Sfatul meu de om patit: in asemenea situatiui cum e in film, daca trebuie sa urci pe zapada lustruita sau gheata (nu zapada afanata), prima masura este sa inmoi cauciucurile, pana se lateste pata de contact. Aderenta va reveni. Daca e la limita aderentei, e mai bine (pentru controlul tractiunii si aderentei) sa folositi o treapta de viteza mai mare (de exemplu a treia si turatie mai mica, in loc de a doua si turatie mai mare). Se pastreaza mai bine tractiunea pentru ca variatiile de viteza sunt mai lente, accelerarea este mai blanda.Ogy wrote:LE: nasol moment, o da in ninsoare afara ...cred ca adopt acest exemplu:
-deci sa nu va speriati daca ma vedeti pe capota cu vreo doi prieteni (sau pietoni dupa caz)incercand sa pastrez aderenta
Ultima solutie, cand aderenta rotilor de pe puntea motoare nu mai poate fi pastrata prin metodele de mai sus (nu mai va lasa sufletul sa mai dati drumul la aer din roti) este... intoarcerea masinii si urcarea rampei cu spatele (numai in cazul masinilor cu tractiunea pe fata). In loc de o punte motoare "descarcata" si care rupe aderenta foarte usor, veti avea "tractiune spate" (dat fiind ca rotile directoare vor fi cele din spate, se pastreaza totusi destul de bine controlul masinii) si puntea motoare incarcata, sub sarcina mult mai mare.
Am fost silit de mai multe ori sa adopt variantele de mai sus, atat iarna pe munte, cat si vara cu cortul jos la rau, dupa o ploaie torentiala.
TM 74 KIA ODO +86.000 km
TM 74 KIA ODO +86.000 km
Atentie! Presiunea sa mareste NU se scade. In pneurile de iarna se si baga cu 0,2 bari mai mult. Vezi cartile de utilizare.
Joco
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
-
- Auto:
Inseamna ca nu ai inteles nimic din ce am scris. Mareste tu presiunea cand urci o rampa cu gheata (sau zapada lustruita) si pierzi aderenta. Apoi inmoaie rotile si vezi daca nu cumva, in mod inexplicabil si paradoxal, ai aderenta.
TM 74 KIA ODO +86.000 km
TM 74 KIA ODO +86.000 km
Nu doresc sa intru in polemica despre experienta ta, insa stiu ca legile frecarii sunt valabile "paradoxal" si in cazul pneurilor -:)
Joco
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL