Bafta
dulaul
De vreo saptamana ma confrunt cu o problema asemanatoare legata de afisajul consumului.Dony wrote:Problema care o am si ma seaca este ca afisajul de consum inst si AVG s-a dereglat ....sunt eronate.adica mers cu 60km/h la 2000 rpm si am afisat consum instant 35% si creste pana la 65%....mi-a ajuns chiar si la 99.9%.A mai patit cineva asa ceva. Ce sa fac? Ms anticipat.
Am gasit un post pe problema asta in interiorul thread-ului si m-am gandit ca n-are sens sa mai deschid unul nou !Moriaty wrote:Mama soare... cum de ati ajuns aici cu problemele astea...?!? Nu e cam off topic problema asta...? Chiar nu are nici o laegatura cu bateria...!
Nici eu nu cred. Dar daca apare o defectiune la sistemul electric, cei de la garantii vor avea un motiv sa refuze acordarea garantiei. Pe cand cu acumulator de amperaj nominal, nu cred ca exista acest risc.catalin wrote:Daca era vreo problema aparea pana acum sau nu,asta ramane de vazut.Oricum eu nu cred ca o baterie de 60 Ah va dauna grav sanatati celor spuse.Sal.