teperatura exterioara CB
-
singlecrys
- fidelu'
- Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019
Re: teperatura exterioara CB
@judoka Parerea mea ca temperatura este mai mare: la mine 23 grade , la un astra classic 20,5 grade
cred ca senzorul e "influentabil" 
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
Poate nu mergea bine la astra
) La mine repet, decate ori zicea la stiri k sunt x grade..atatea erau si la mine...acum si un grad plus-minus nu ar fi cinestie ce problema.
KIA CEE'D 1.4 BEST-SO RED- SB-19-DEI- Super incantat-multumit-fericit 
Mie alalta'seara la 9 imi arata 19 grade 
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km
Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km
Waiting: Sportage PHEV GT Line
Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km
Waiting: Sportage PHEV GT Line
Nu, niciodata. Masina are doar cateva zile.ida01ro wrote:
PS aries: sa inteleg ca nu a afisat-o niciodata ?
cee'd ->1,4 best - machine silver * alarma * scut * CT -- AWE
http://www.sinvlex.blogspot.com - sindicate * învăţământ * lege
Incearca sa deconectezi bateria si s-o pui la loc...Ti se va reseta CB.
-
singlecrys
- fidelu'
- Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019
@judoka: se prea poate ca la astra sa nu fie bun
@aries fa-ti programare la service (parerea mea); la mine nu a fost nevoie de nici o resetare sau scoaterea bornelor de la baterie!
@aries fa-ti programare la service (parerea mea); la mine nu a fost nevoie de nici o resetare sau scoaterea bornelor de la baterie!
Dentist pasionat de mountainbike
Orice ar indica senzorul ala, pune tata un maieu pe tine. E util si vara, si iarna. Plus ca fete's putine pe forum, si din cate am vazut - mintoasejudoka wrote:Poate nu mergea bine la astra) La mine repet, decate ori zicea la stiri k sunt x grade..atatea erau si la mine...acum si un grad plus-minus nu ar fi cinestie ce problema.
PS: poti folosi bluza de pijama... aia care atarna pe dulap, in spate. E efect da' efect frate doh!
Pro_Cee'd 1.6 DSL HP Classic, Piston Gray
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto
+ESP +alte optionale
B 92 AXF
Jurnal de bord
Alin era un prosop....o poza de la cazare de la mare (unde-s multi...e dezordine)...dar daca asa o sa te simti tu mai bine o sa schimb poza. Daca imi amintesc cum 
Senzorul este positionat in fata, inainte de radiator. Daca era in spatele radiatorului, normal ca primea aer mai cald prin transfer de caldura de la radiator.judoka wrote:Am si eu o intrebare...sper sa nu fie prea "off topic": Daca senzorul e pozitionat langa radiator...cum de nu este influentat inspre mai cald (tinand cont ca apa din motor/circuit are aproape 90 de grade)P.S. La mine s-a potrivit mereu cu ce spuneau astia de la vreme. ms
Fiind in fata radiatorului, primeste direct aerul din exterior. E adevarat ca daca opresti masina aerul nu va mai circula, si aflandu-se langa radiator va fi putin influentat, astfel ca indica mai corect atunci cand sunteti in mers
Toate bune !
Upsy... sorry. Mirosisem cocalar. Dar cocalarii nu stiu de gluma, deci trebuie sa-mi dau seama cum ma musc de nas. Scuzele mele!judoka wrote:Alin era un prosop....o poza de la cazare de la mare (unde-s multi...e dezordine)...dar daca asa o sa te simti tu mai bine o sa schimb poza. Daca imi amintesc cum
+ESP +alte optionale
B 92 AXF
Jurnal de bord
+ESP +alte optionale
B 92 AXF
Jurnal de bord
Nu-i nimik...stai linistit. Apropo de cocalar obosit...am vazut azi un sportage cu maneaua in blana cu geamurile deschise(era un frig de dimineatza de dardaiai)...urat...urat
Pacat... am stat in Sibiu vreo 2 saptamani in 2007 si, dupa Piata Mica, cel mai tare am apreciat faptul ca pe strazi si trotuare sunt mai putini cocalari. Sper sa nu se fi schimbat...
Btw, am vazut o stire (cu foto) cu primarele Johannes plimbandu-si Mercedes-ul pe pietonala din centru. Ce-o patit si ala, ca parea intreg la minte?
Scuze de off topic.
Btw, am vazut o stire (cu foto) cu primarele Johannes plimbandu-si Mercedes-ul pe pietonala din centru. Ce-o patit si ala, ca parea intreg la minte?
Scuze de off topic.
+ESP +alte optionale
B 92 AXF
Jurnal de bord
+ESP +alte optionale
B 92 AXF
Jurnal de bord
Am mers ieri in service pentru rezolvarea problemei din titlul topicului. Ramane nerezolvata; am facut o noua programare pentru investigatii mai amanuntite.
Ma gandesc ca e posibil sa fie nevoie de demontarea bordului. Baietii erau cam intrigati, n-au stiut ce sa-mi raspunda. Credeti ca merita sa-i lasa sa desfaca o masina de cateva zile? Exista vreun risc?
Ma gandesc ca e posibil sa fie nevoie de demontarea bordului. Baietii erau cam intrigati, n-au stiut ce sa-mi raspunda. Credeti ca merita sa-i lasa sa desfaca o masina de cateva zile? Exista vreun risc?
cee'd ->1,4 best - machine silver * alarma * scut * CT -- AWE
adica sa inteleg ca acum te-au programat pentru faza 1 = investigatii ..neamanuntite ?!!aries wrote:...ramane nerezolvata; am facut o noua programare pentru investigatii mai amanuntite.
in conditiile astea nu stiu ce sa iti spun...ai alternativa la doreii de acolo ?
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
ida01ro wrote:...ai alternativa la doreii de acolo ?