cum schimb becul la stopurile din spate?
-
- Auto:
cum schimb becul la stopurile din spate?
imi poate spune cineva cum scot capacul de la stopurile din spate la kia ceed WG??
mi s-a ars un bec si parca nu as merge la service pt. atata lucru.
Re: cum schimb becul la stopurile din spate?
Cand ai ridicat masina de la dealer, ti-au dat cumva un manual de intretinere?
SeKAh wrote:Cand ai ridicat masina de la dealer, ti-au dat cumva un manual de intretinere?

Kia Cee'd 1.4 Best, Casa White
@costi.. : nu cred ca e o problema ...trecand peste obs. acidecosti_smile wrote:imi poate spune cineva cum scot capacul de la stopurile din spate la kia ceed WG??

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
-
- Auto:
multumesc mult..intr-adevar nu am citit cartea...ai dreptate.ida01ro wrote:@costi.. : nu cred ca e o problema ...trecand peste obs. acidecosti_smile wrote:imi poate spune cineva cum scot capacul de la stopurile din spate la kia ceed WG??
mi s-a ars un bec si parca nu as merge la service pt. atata lucru.- este f usor daca citesti un pik manualul de ex pag 7/59 !!
multumesc si sarcasticilor..fara ei, forumul nu ar avea sare si piper.
-
- Auto:
am desfacut suruburile, am incercat sa scot tripla de sus in afara (e kia wagon)..dar era intepenita..am zis sa nu o fortez si m-am dus la service.
meseriasul ala de acolo a facut la fel..nu a reusit sa o scoata din prima si i-a administrat cateva lovituri cu podul palmei...cand a reusit sa o scoata, a spart tripla de jos...
meseriasul ala de acolo a facut la fel..nu a reusit sa o scoata din prima si i-a administrat cateva lovituri cu podul palmei...cand a reusit sa o scoata, a spart tripla de jos...

1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 142.000 km
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
YESSSSSSS !costi_smile wrote:..meseriasul ala de acolo a facut la fel..nu a reusit sa o scoata din prima si i-a administrat cateva lovituri cu podul palmei...cand a reusit sa o scoata, a spart tripla de jos...

extraordinar ce m-am distrat! si bine ai facut tu ! bv tie
PS:costi... pune si tu niste coordonate in semnatura, ca sa stim de unde sa te luam!

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
-
- Auto:
ce dracu e asa amuzant?ida01ro wrote:YESSSSSSS !costi_smile wrote:..meseriasul ala de acolo a facut la fel..nu a reusit sa o scoata din prima si i-a administrat cateva lovituri cu podul palmei...cand a reusit sa o scoata, a spart tripla de jos...![]()
![]()
![]()
extraordinar ce m-am distrat! si bine ai facut tu ! bv tie
..ai si tu dreptate, dar daca nu mai facem si haz de necaz, o luam razna de tot ! deh, astia sunt meseriasii de la noi ...costi_smile wrote: ..ce dracu e asa amuzant?
si cum a ramas pana la urma? iti aduc o lampa noua ?
bafta
-
- Auto:
a schimbat-o...ii venea sa plangaida01ro wrote:..ai si tu dreptate, dar daca nu mai facem si haz de necaz, o luam razna de tot ! deh, astia sunt meseriasii de la noi ...costi_smile wrote: ..ce dracu e asa amuzant?
si cum a ramas pana la urma? iti aduc o lampa noua ?
bafta