Breloc de chei personalizat Ceed
Breloc de chei personalizat Ceed
Am o dilema:
Voi pe ce va tineti cheia de la Ceed? Eu am intrebat la dealer daca are/stie de unde imi pot procura un breloc personalizat Kia/Ceed dar raspunsul a fost nu la ambele intrebari.
Voi stiti de unde pot sa imi iau un breloc de genu? M-am saturat sa imi tin cheia pe bucata de plastic cu care a venit.
Voi pe ce va tineti cheia de la Ceed? Eu am intrebat la dealer daca are/stie de unde imi pot procura un breloc personalizat Kia/Ceed dar raspunsul a fost nu la ambele intrebari.
Voi stiti de unde pot sa imi iau un breloc de genu? M-am saturat sa imi tin cheia pe bucata de plastic cu care a venit.
KIA Cee'd CITY Piston Grey
~2000 km
Timisoara
~2000 km
Timisoara
Re: Breloc de chei personalizat Ceed
eu imi tin cheia pe brelocul de la alarma si cheia de la usa din spatele blocului (acces catre parcare).
Am loc sa-mi pun si ceva comic, gen figurine amuzante sau alte chestii micute, dar fiindca avem o cheie micuta la cee`d, simpler is better.
Am loc sa-mi pun si ceva comic, gen figurine amuzante sau alte chestii micute, dar fiindca avem o cheie micuta la cee`d, simpler is better.
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]
---- [LINK - jurnal de bord]
gasesti in targ la vitan sau la magazinele cu piese auto breloc KIA la 5-10 ron si e foarte marfa
-
- fidelu'
- Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019
eu am cautat cam peste in constanta, in afar de magazinele de piese auto un breloc kia si...nimik; in unele locuri aveau chiar si brelocuri pentru sang young(sper ca am scris bine) si pentru kia nu...am intrebat: dar de kia ati avut vreodata?Raspuns:Nu cred! Un domn de la o imprimerie ma indrumat spre benzinariile omv..dar nimik!asa ca nustiu unde poti gasi, dar daca faci rost da un PM!
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
Mersi pt informatie, dar nu stiu cand ajung in Bucuresti in targ
, deci raman la vanzatorii de piese auto, dar daca erau pe piata cred ca dealerul imi zicea de asta.
@shpid3r eu vroiam ceva personalizat, si nu pt ca nu am pe ce sa o atarn ci pt ca vroiam sa am ceva cool ce sa "arunc" pe masa in disco sa moara pitzipoancele
alaturi de cheia de la masina.
P.S. mie nu-mi place sa amestec cheia de la masina cu cea de la casa, plus ca am o gramada de chei de la lucru.

@shpid3r eu vroiam ceva personalizat, si nu pt ca nu am pe ce sa o atarn ci pt ca vroiam sa am ceva cool ce sa "arunc" pe masa in disco sa moara pitzipoancele

P.S. mie nu-mi place sa amestec cheia de la masina cu cea de la casa, plus ca am o gramada de chei de la lucru.
~2000 km
Timisoara
~2000 km
Timisoara
Eu o tin cu chestia aia din piele de la kia. Nici mie nu-mi plac manunchiurile alea cu zeci de chei si 2 kg fier care zornaie pe langa contact.
KIA Cee`d Best Kompass Blue 1,4
Ce chestie de piele?!!?, eu nu am primit decat un colier de plastic pe care sta si acuma.
~2000 km
Timisoara
~2000 km
Timisoara
Un "breloc" din piele maro pe care scrie KIA Motors. De fapt e o bucata de piele maro de 3cm latime si vreo 15 lungime, cusuta cu ata alba pe margine, cu capetele prinse intre ele cu o capsa. O sa fac maine poza, nu mai stau acum.
mie mi-au dat asta de la pl, cred ca e destul de dragutza

KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK
Nu va fie lene sa intrati prin magazinele benzinariilor!E adevarat ca e ca la bazar,dar cu putina rbdare,s-ar putea sa gasiti breloc KIA.Eu am gasit intr-o pompa din Dej,partener Rompetrol.E adevarat nu special pentru Cee'd.Cred ca in aceasta perioada nu se gandeste nici un producator sa faca asa ceva,dar cu timpul,vor aparea,mai ales ca tot mai multa lume aude despre Kia Cee'd si despre NOI (club KIA).In rest sa aveti un an nou fericit,plin de bucurii si fara vizite inopinate pe la service (sectia tinichigerie)!
KIA pro_cee'd 1,4 best machine silver CJ-11-UFV
automotor DESIRO (sageata albastra)
automotor DESIRO (sageata albastra)
Cred ca totul tine de dealer si de departamentul lui de marketing. Ii fain brelocul respectiv, "brelocul" pe care imi tin eu cheia este cel venit de la producator, o banda de plastic care sa tina impreuna cheile. O sa incerc si pe la benzinarii.
Mersi.
Mersi.
~2000 km
Timisoara
~2000 km
Timisoara
@alch00l:
Daca vrei un breloc personalizat si unicat ...trage o fuga la bijutierul de la Tg-Jiu si te rezolva
P.S. El a facut si inelul dat cadou de presedintele Frantei ...bani sa ai ca ideei sunt
Daca vrei un breloc personalizat si unicat ...trage o fuga la bijutierul de la Tg-Jiu si te rezolva

P.S. El a facut si inelul dat cadou de presedintele Frantei ...bani sa ai ca ideei sunt

Asa ceva am primit si eu, insa nu cand am ridicat masina, ci dupa ce am facut un drive test. Imi place cum arata si nu cred ca o sa-l schimb cu altceva.LeCCa wrote:mie mi-au dat asta de la pl, cred ca e destul de dragutza![]()
Asta am primit eu:
http://img95.imageshack.us/my.php?image ... 068ei2.jpg
http://img95.imageshack.us/my.php?image ... 068ei2.jpg