cat se decupeaza husele pentru a se deschide airbagurile ?
-
- Auto:
cat se decupeaza husele pentru a se deschide airbagurile ?
Am cumparat huse care nu sunt prevazute cu buzunarase pentru airbagurile laterale si acum am o problema...nu stiu cat ar trebui decupate pentru a se putea deschide airbagurile laterale( doamne fereste sa fie nevoie de ele vreodata)....dar e bine de stiut
Si pentru a nu mai repeta altcineva greseala ..husele nu permit sa se rabateze bancheta din spatre fractionat!. Poate sunt si huse mai destepte eu pe astea le am vazut la cora si m am repezit asa ca voi poate nu faceti aceasta greseala.
Si pentru a nu mai repeta altcineva greseala ..husele nu permit sa se rabateze bancheta din spatre fractionat!. Poate sunt si huse mai destepte eu pe astea le am vazut la cora si m am repezit asa ca voi poate nu faceti aceasta greseala.
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)
complicat..nu cred ca le poti decupa sau modifica.
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
ODO 75000km
-
- 3/E
- Auto:
Dap - In Otopeni vis a vis de LukOil. Din cate stiu eu au o calitate foarte buna insa sunt destul de scumpe. Nu mai am drum prin zona aia ca m-as fi interesat de un pret. Poate cineva care are masinuta ajunge pe acolo sa vada ce oferta au .
Am gasit si site : http://www.autotex.metsoft.ro/
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX
Base + some stuff
B-04-AJX
-
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
Da ... numa ca e posibil ca sa nu mai fie estetic daca decupezi. Cele prevazute cu taietura ptr aibag au totusi marginile acesteia suprapuse si prinse cu un arici.
Daca nu uit, o sa masor maine ce si cum ... insa n'o sa'ti pot da fata de reperul cerut de tine. Vedem ... poate iti da altcineva raspunsul inainte
Daca nu uit, o sa masor maine ce si cum ... insa n'o sa'ti pot da fata de reperul cerut de tine. Vedem ... poate iti da altcineva raspunsul inainte
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
daca mai ai bonul de casa fugi la cora si da-le inapoi ...sunt intelegatori daca le zici ca nu au fost bune pt masina ta...si i-ti dau bani inapoi
....sau poti sa le zici ca nu sunt bune pt masina ta cu toate ca e trecuta pe lista cu masinile la care se potrivesc(si alegi una masina din lista)
....sau poti sa le zici ca nu sunt bune pt masina ta cu toate ca e trecuta pe lista cu masinile la care se potrivesc(si alegi una masina din lista)
KIA Ceed 1,4 black pearl B-68-WXP
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
Relativ scumpe. Daca-ti iei de ex. din Hipermarket si dupa cinci luni s-au labartzat s-au decolorat sau au plesnit pe la cusaturi te costa mai mult sa le schimbi in fiecare an. Astia de la autotex le croiesc de vin la marele fix, nici nu zici ca ai huse, aproape ca se confunda cu tapiteria masinii. Fac si pentru tetiere si poti alege combinatia de materiale sa se asorteze cu restul. Normal ca asta costa ceva...Ajax26 wrote:Dap - In Otopeni vis a vis de LukOil. Din cate stiu eu au o calitate foarte buna insa sunt destul de scumpe. Nu mai am drum prin zona aia ca m-as fi interesat de un pret. Poate cineva care are masinuta ajunge pe acolo sa vada ce oferta au .
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
aseara am pus husele (numai pe scaunele fata).
arata super ok,aceasi nuanta de gri de pe usi..
despre airbag...este decupat de sus pana jos si vin parte peste parte (exact cum zice andrei) doua fasii de material destul de mari zic eu.
nu te-as sfatuii sa le decupezi pentru ca vor trebuii intinse,tensionate un pic, iar daca le vei decupa te vei alege cu ditamai gaurile...nu vor sta doar taiate, se vor largi mult.
o sa incerc sa fac niste poze curand..
@gerula- eu am luat din carf PUFI dar nu cele cu 130 lei (acelea sunt dintrun fel de burete perforat destul de slab calitativ si la pipait si la vedere)
sunt cele cu vreo 200 si ceva de lei cu decupaj pt airbag si pt bancheta fractionabila, iar materialul nu se comara cu cel din burete..
eu zic ca sunt ok.
despre airbag...este decupat de sus pana jos si vin parte peste parte (exact cum zice andrei) doua fasii de material destul de mari zic eu.
nu te-as sfatuii sa le decupezi pentru ca vor trebuii intinse,tensionate un pic, iar daca le vei decupa te vei alege cu ditamai gaurile...nu vor sta doar taiate, se vor largi mult.
@gerula- eu am luat din carf PUFI dar nu cele cu 130 lei (acelea sunt dintrun fel de burete perforat destul de slab calitativ si la pipait si la vedere)
sunt cele cu vreo 200 si ceva de lei cu decupaj pt airbag si pt bancheta fractionabila, iar materialul nu se comara cu cel din burete..
eu zic ca sunt ok.
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
ODO 75000km
ODO 75000km
-
- Auto:
Acel PUFI de 200 vine bine pe masina? Aici ma refer la profilele scaunelor din fata, ale tetierelor, fractionarea pt spate...doringvd wrote:aseara am pus husele (numai pe scaunele fata).
eu zic ca sunt ok.
Despre decupajul pt aibagurile din scaune mi se pare ca e o problema acolo - scaunele nu au o zona clara/vizibila in care sunt aibagurile (ca la Honda Jazz spre exemplu care are un plastic oval pe lateralele scaunelor) - poate daca pipai scaunul o gasesti - deci e ceva acolo? Vine bine decupatura?
-
- 3/E
- Auto:
Mi-am cumparat si eu mai demult niste huse universale cu decupaj in zona airbeg-urilor. Totusi am incercat azi sa le pun si am vazut ca materialul acopera eticheta pe care este scris airbeg.
Si inca o problema este ca nu stiu cum se prind in partea de jos unde sunt niste elastice. Mai sunt si niste chestii mici ca din sarma intr-o punguta separata. Nu mai tin minte daca am avut un manual de utilizare pt ca rucsacul in care au fost husele a ajuns pe mana copiilor, iar husele le tineam in masina cu gandul sa le pun in viitorul apropiat.
Poate are cineva un linc cum se pun aceste huse sau o explicatie mai detaliata din partea celor cau au mau facut aceasta operatiune. Ele se numesc "green cover". Multumesc
Si inca o problema este ca nu stiu cum se prind in partea de jos unde sunt niste elastice. Mai sunt si niste chestii mici ca din sarma intr-o punguta separata. Nu mai tin minte daca am avut un manual de utilizare pt ca rucsacul in care au fost husele a ajuns pe mana copiilor, iar husele le tineam in masina cu gandul sa le pun in viitorul apropiat.
Poate are cineva un linc cum se pun aceste huse sau o explicatie mai detaliata din partea celor cau au mau facut aceasta operatiune. Ele se numesc "green cover". Multumesc