Proiectoare ceata pe varianta Best.
-
- Auto:
Din cate vad sunt diverse pareri referitoare la upgrade-ul Bestului. Dar nici una nu pare a fi oficiala. Eu personal nu am incredere in ceea ce spune dealer-ul cand iti vinde masina. Ca poti pune una sau alta. Si eu am vrut sa pun alarma dar cand am aflat ca cei din cluj monteaza numai Pirhana cu 730 RON din motive care tin doar de KiaRom Auto si nu de Kia am renuntat. Bineinteles am fost pofit sa merg in Oradea pentru Maat dar cu conditia ca daca am o problema la instalatia electica sa ma duc in Oradea. Nu e firesc ca daca merg in Debrecen sa imi pun proiectoare cu 200eur, daca am o problema sa merg tot in debrecen pentru service. Ca si sfat: daca vrea cineva sa puna ceva pe masina ar face bine sa se gandeasca sa isi monteze optionalele la cumarare nu ulterior. Chiar o sa ma gandesc sa trimit un mail la Kia Coreea sa ii intreb despre aceasta stare de fapt. Dar pentu asta am nevoie de dovezi scrise din partea dealeri-lor.
Cee'd Best - CJ-11-AXF - Kompass Blue
Nu neaparat. Poti incerca sa trimiti un mail. Cei de acolo pun pret pe parerea clientului(nu ca la noi), nu vor face politie cu tine ci vor investiga la dealeri. Incearca, vei fi surprins de rezultat.
PS: insa dureaza cel putin o luna(si mai mult ca sigur tu nu vei afla de raspunsul lor). Iti spun din experienta.
Bafta
PS: insa dureaza cel putin o luna(si mai mult ca sigur tu nu vei afla de raspunsul lor). Iti spun din experienta.
Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
eu ma gandeam daca nu pot cumpara de undeva doar geamul si inelul cromat de la proiectoare sa inlocuiesc spatiul ala negru. dau bine de tot proiectoarele pe pro_cee'd. s-a mai interesat cineva de asa ceva?
Pro-cee'd Cassa White, 1,4 GSL Best (08/2008) - B-91-FHV - ODO 15000 KM
- PACHET COMPLET PIELE DL.GABI STYLE
- NUCA SCHIMBATOR CROMATA
- LEDURI DE POZITIE + KIT XENON FAZA SCURTA H7 6000K
- TSW JARAMA BLACK 17" + NANKANG NS2 SPORT 205/45/R17
- ...VA URMA...
ALBUM FOTO:http://picasaweb.google.com/mishu3113/B ... Pc17Sm4wE#
JB:viewtopic.php?f=5&t=5264

- ...VA URMA...
-
- 3/E
- Auto:
ma gandesc poate se gaseste la vreun dealer de la o masina lovita grav, oricum pentru piese le tin acolo in curte.
Pro-cee'd Cassa White, 1,4 GSL Best (08/2008) - B-91-FHV - ODO 15000 KM
- ...VA URMA...

- ...VA URMA...
kit proiectoare ceata pe cee'd - original Kia
eu am montate de aprox 1 luna de zile, proiectoare originale KIA, cu tot cu instalatie electrica originala KIA, intr-un service autorizat KIA. detalii pe pm.
-
- Auto:
Kia Cee'd - proiectoare ceata - 350 euro !?
Sa ma prezint : Numele meu este Mihaita si sunt in asteptare pt un kia cee'd 1.4 black pearl + jenti 16''...am uitat sa specific ca citesc forumul asta de mai bine de o luna
Acum nelamurirea.....am luat legatura cu dealerul kia si i-am spus ca vreau sa imi montez proiectoare pe ceata si a zis ca e ok si ca ma costa in jur de 350 de euro....mie personal pretul asta mi se pare grosolan mai ales ca pe site-ul www.kia.ro e specificat pretul de 65 euro + tva.
Acum va rog frumos sa ma ajutati si pe mine....in cazul in care e cineva care si-a pus proiectoare ceata aftermarket sau inainte sa vina nr sasiului..etc
Va multumesc anticipat

Acum nelamurirea.....am luat legatura cu dealerul kia si i-am spus ca vreau sa imi montez proiectoare pe ceata si a zis ca e ok si ca ma costa in jur de 350 de euro....mie personal pretul asta mi se pare grosolan mai ales ca pe site-ul www.kia.ro e specificat pretul de 65 euro + tva.
Acum va rog frumos sa ma ajutati si pe mine....in cazul in care e cineva care si-a pus proiectoare ceata aftermarket sau inainte sa vina nr sasiului..etc
Va multumesc anticipat
-
- Auto:
-
- Auto:
-
- Auto: