2. Capota vibreaza puternic si scoate un sunet naspa. Daca apas capota cu mana nu mai vibreaza. Daca iau mana de pe ea incepe sa faca urat. Probabil s-a slabit vreun surub sau ceva. Sau poate sistemul de prindere al capotei s-a slabit.
3. (3) Greieri:
a)bord zona centrala (doar cand vrea muschii lui... si cred ca atunci cand folosesc aerul conditionat mai mult timp)
b)volan (dupa un drum cu denivelari).. daca ma apas in volan dispare, daca il las liber reapare
c) scartzaitul oribil din dreapta fata de la parbriz versus bord (acolo o sa incerc cu o radiera asa cum am citit pe aici)
4. Boxa dreapta baraie (da! nu am rezolvat-o nici pana acum din cauza de timp). Aceasta problema a aparut la nici 2 sapt. de cand am ridicat masina.
5. Problema semnalata de Petry... cea cu resoftatul la diesel-uri. E bine ca nu se reproduce des dat fiind faptul ca merg destul de turat (schimb numai peste 2500)
6. Frana de mana: intr-o anumita pozitie (in sus... atunci cand o tragi) se simte cum un zimte nu prinde gen: sare peste o pozitie.
7. Si ultima care mi s-a intamplat doar de 2 ori pana acum: volumul casetofonului nu vroia sa mai mearga... ba din contra in loc sa creasca volumul muzicii mi-l scadea. Pur si simplu dadeam de rotita aceea de la volum si nu reactiona sau imi scadea. Asta a fost chiar ciudat.
Saptamana asta sper sa ajung sa ma programez la service macar.
Ce naspa e cand nu ai timp nici sa respiri
Eu cred totusi ca sunt cam multe... pt. o masina de 15.000 E
voi ce ziceti?