Completare lichid parbriz....
Completare lichid parbriz....
Salut,
am si eu o nelamurire:
cand am luat masina, nu avea nici un strop de lichid de parbriz, am luat 1 litru de lichid si am pus cam jumatate de sticla pentru ca ajunses aproape de plin.
dupa ce am sters odata parbrijul cu stergatoare si dupa ce am mers cativa kilometrii am observat ca gatul vasului era gol, am completat iar din sticla, si dupa ce am mers cativa km iar era gol. M-am uitat pe dedesupt, si nu se vedea nici urma de apa (daca era spart). cam ce capacitate are vasul ?
Multumesc.
am si eu o nelamurire:
cand am luat masina, nu avea nici un strop de lichid de parbriz, am luat 1 litru de lichid si am pus cam jumatate de sticla pentru ca ajunses aproape de plin.
dupa ce am sters odata parbrijul cu stergatoare si dupa ce am mers cativa kilometrii am observat ca gatul vasului era gol, am completat iar din sticla, si dupa ce am mers cativa km iar era gol. M-am uitat pe dedesupt, si nu se vedea nici urma de apa (daca era spart). cam ce capacitate are vasul ?
Multumesc.
sa inteleg ca ai pus 500ml de lichid in vas?
""am luat 1 litru de lichid si am pus cam jumatate de sticla pentru ca ajunses aproape de plin. ""
sigur ai pus lichidul de parbriz in vasul pentru stergatoare?
in vas incap aprox 4 Litri sau 4.5Litri.
""am luat 1 litru de lichid si am pus cam jumatate de sticla pentru ca ajunses aproape de plin. ""
sigur ai pus lichidul de parbriz in vasul pentru stergatoare?
in vas incap aprox 4 Litri sau 4.5Litri.
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
ODO 75000km

fara suparare, esti sigur unde ai pus lichidul?
in primul rand la receptia masinii trebuia sa ai ceva lichid de parbriz in acel vas. Daca spui ca ai pus doar jumatate de litru si s-a umplut inseamna ca era ceva ( in acel rezervor incap 4 - 5 litri). Daca e spart ar trebui sa vezi pe sub masina umed.
in primul rand la receptia masinii trebuia sa ai ceva lichid de parbriz in acel vas. Daca spui ca ai pus doar jumatate de litru si s-a umplut inseamna ca era ceva ( in acel rezervor incap 4 - 5 litri). Daca e spart ar trebui sa vezi pe sub masina umed.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
-
- born on 13th
- Auto:
probabil l-ai pus peste antigel....
totusi nu cred ca aveai vasul de la antigel gol cand ai ridicat masina, sau sub ' LOW'.
totusi nu cred ca aveai vasul de la antigel gol cand ai ridicat masina, sau sub ' LOW'.
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
ODO 75000km
ODO 75000km

am pus lichid unde trebuie
, in cel cu capac albastru. cand am ridicat masina, repet, era gol, scria si pe fisa de service. ma gandesc ca pana a mai intrat pe tot circuitul sa scada.
ce am mai observat este ca atunci cand am umplut vasul, puteam sa vad cum scade incet incet. e posibil ca acel vas sa aiba mai multe "camere "

ce am mai observat este ca atunci cand am umplut vasul, puteam sa vad cum scade incet incet. e posibil ca acel vas sa aiba mai multe "camere "

@riconos
Din ce stiu eu nu are mai multe "camere" iar daca era gol cu siguranta nu se umplea cu 0,5 litri. Oricum daca curge pe undeva trebuie sa se vada.
Succes in rezolvarea enigmei.
Din ce stiu eu nu are mai multe "camere" iar daca era gol cu siguranta nu se umplea cu 0,5 litri. Oricum daca curge pe undeva trebuie sa se vada.
Succes in rezolvarea enigmei.
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
@riconos
asta chiar enigma...
asta chiar enigma...
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com