Accesorii Cee'd
-
- Auto:
Accesorii KIA CEED
Va cer un sfat.
Am achizitionat o Kia Ceed 1,4 benzina, m-ar interesa sa cumpar presuri/covoare + covor portbagaj, dar facute special ptr. ea.
Dealer-ul m-a indrumat sa cumpar din Metro. Pentru moment asa am si facut dar presurile sunt cumva universale si nu se potrivesc foarte bine iar ptr. portbagaj nu am gasit.
Aveti idee pe unde sa caut?
Multumesc
Am achizitionat o Kia Ceed 1,4 benzina, m-ar interesa sa cumpar presuri/covoare + covor portbagaj, dar facute special ptr. ea.
Dealer-ul m-a indrumat sa cumpar din Metro. Pentru moment asa am si facut dar presurile sunt cumva universale si nu se potrivesc foarte bine iar ptr. portbagaj nu am gasit.
Multumesc
exact...din Metro presuri (tip tavita) care se pot croi/ajusta destul de bine la la dimensiunile dorite...din Sellgros tip tava (2 mai mici, care acopera TOATA suprafata) pt ca am ajuns la concluzia ca e mai usor de curatat/manevrat...nu tre sa scoti totul din portbagaj, le cureti pe rand sau numai una, dupa cum e cazul..
PS: sa stapanesti sanatos masina si sa te bucure !
PS: sa stapanesti sanatos masina si sa te bucure !

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
Re: Accesorii KIA CEED
set presuri special pt cee'd ........ 301 ron + TVAIstrate Dragos wrote:Va cer un sfat.
Multumesc
set covoare (material textil) ....... 99,7 ron + TVA
seturile nu contin presuri pt portbagaj.
au adus in craiova la service bandouri laterale, pentru barile de protectie, scut motor (din plastic), paravanturi si GRILA XR trec maine pe acolo sa vad si ce preturi au. pe mine m-ar interesa sa-mi pun niste bandouri laterale, pe barile de protectie si niste paravanturi. dar nu stiu cum se comporta paravantul la viteza, daca se aude mai mult zgomot in masina, daca se aud vajaituri. ca oricum are de suferit aerodinamica masinii. iar grila XR nu se potriveste la masina mea. ceed-ul meu e albastru (kompass blue) iar grila este cu rosu. salata de fructe, ce mai!

Ar trebui sa te duci sa vezi la fata locului cat de bine de potrivesc pe Ceed. Nu stiu daca ati vazut ce preturi au dealerii din Ungaria pentru presurile originale de Ceed cam 15.876 Ft (nu stiu daca cu TVA sau fara ca nu cunosc limba). Am scris un email la un dealer din Ungaria sa vedem cum putem intra in posesia lor si cat ne-ar costa suplimentar, dar nu se prea grabesc nici ei sa raspunda. Inca mai astept poate, poate....iulitab wrote:Asa mult costa presurile ? Am vazut la dealer (Klado) o oferta de 140 RON. Nu stiu exact cum arata dar mi s-a spus ca sunt 100% pentru ceed. Tava pentru portbagaj am vazut in Carefour in Iasi, aprox 80 lei
klado are preturi bune 

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
covoare cauciuc 250ron
IMG/dimitrie cantemir
nu stiu daca e scump sau nu, eu am comandat
IMG/dimitrie cantemir

nu stiu daca e scump sau nu, eu am comandat
kia 1.4 best / pewter beige - poze aici: http://picasaweb.google.com/catalinmarica
mercedes benz w203 2.2 elegance / Gri
se pare ca tot sunt scumpe... s-a mai vorbit pe forum de astronomica suma de 450ron
kia 1.4 best / pewter beige - poze aici: http://picasaweb.google.com/catalinmarica
arata...adevarat...dar cand iesi din supermarket shi vezi k pe portiera ai o zgarietura d la idiotu kre a fost langa tine...ai cam vrea sa lasi moda pentru podium si sa accepti realitaea...masina tre sa fie si practik. bandourile isi au rostualess wrote:...se pare, ca ultima moda este lipsa acestora.
Si parca arata mai bine fara ele.
la un exercitiu de imaginatie, se poate vedea ca sunt putine cazurile in care te ajuta la ceva...Popilyk wrote: arata...adevarat...dar cand iesi din supermarket shi vezi k pe portiera ai o zgarietura d la idiotu kre a fost langa tine...ai cam vrea sa lasi moda pentru podium si sa accepti realitaea...masina tre sa fie si practik. bandourile isi au rostu
2 masini parcate perpendicular pe bordura:
- una iese cu viraj si o atinge pe cealalta. aproape sigur NU o va nimeri in bandoul lateral, ci in locul unde bara de protectie a celei care iese are un maxim. ambele vor avea urme vizibile.
- pasagerul din spate deschide usa prea tare (si pt pasagerii din spate, asta e foarte probabil, pt ca in general accesul e mai greu pe locurile astea) o atinge pe cea de langa mult prea sus pt a o mai proteja orice bandou ar avea. urme vor aparea pe amandoua.
- soferul/pasagerul din fata deschide usa prea tare, bandoul lui il protejeaza, pt ca in general se va situa pe punctul de maxim exterior al usii, dar tot poate aparea un aspect negativ: masina parcata in || ar putea ramane cu indoitura sau urme de cauciuc
deci, cu exceptia cazului in care usa e deschisa si loveste cu bandoul in obstacol, nu vad alt rost practic (si asta chiar se poate evita cu putina atentie... e usa ta, masina ta...). in balanta cu riscul de mizerie si umezeala pe care le poate atrage bandoul intre el si usa, cred ca e mai bine fara.