[Problema rezolvata] Garnitura de la geamuri indreptata...
[Problema rezolvata] Garnitura de la geamuri indreptata...
A doua zi dup? ce am ridicat ma?ina, am constatat c? geamul cu ac?ionare electric? fa?? dreapta se ridic? mai greu, iar pe timp umed, (ploaie), efectiv se opre?te la aprox 10-15 cm de limita superioar?, fapt pentru care am dat tem? de studiu dealer ?i service. A?tept solu?ii de la ei.
1.4 BEST, Kompas Blue, comanda 26.07, serie 26.09,propretar din 31.10.2007!, CT-11-CYX
-
- vecinu
- Auto:
acelasi geam-dreapta fata dar alta problema.la inchidere garnitura de sus,pe o portiune de cativa centimetrii,a prins stramb.am indreptat-o de cateva ori si la fel.pana la urma am ajutat-o cu o cartela si am inchis in pozitie normala.asta se intampla ieri,azi am de gand sa verific din nou ,cateva deschideri-inchideri sa vad daca problema persista.nu as fi observat daca nu spalam masina.chiar si in pozitia aianashpa nu erau probleme de etanseitate.
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.
Io mi-s f?r? num?r permanent ?nc?, dar pe a ta o tot admir de vreo 2 luni ?n parcare la Petroconst, sau poate n-o fi a ta?! Unde mai pui c? mai acu 10 zile ?tiam c? am de primit o so red, timp ?n care m? delectam cu privitul..., p?n? c?nd am primit-o pe EA, ?n regim de urgen?
1.4 BEST, Kompas Blue, comanda 26.07, serie 26.09,propretar din 31.10.2007!, CT-11-CYX
-
- 3/E
- Auto:
-
- vecinu
- Auto:
?i din nou geamurile...., de data asta de la ?ofer! M-am tot str?duit azi toat? ziua s? ?l fac s? se ?nchid? automat (?ti?i voi, pozi?ia a doua a comutatorului), ?i nimic, se ridica doar dac? ac?ionam butonul, p?n? seara, c?nd, la fel de inexplicabil, ?i-a revenit, ?i acum func?ioneaz? normal. Sper s? r?m?n? a?a....