Stie cineva de unde se poate cumpara piesa din subiect ?
La service kia motors din jilava mi-ai cerut 1100 lei in 3-4 zile sau 900 lei in 30 de zile

Multumesc anticipat !
Am eu unul de vanzare, astept un mesaj pe pm!!!hefes01 wrote:Salutare,
Stie cineva de unde se poate cumpara piesa din subiect ?
La service kia motors din jilava mi-ai cerut 1100 lei in 3-4 zile sau 900 lei in 30 de zile
Multumesc anticipat !
vand racord flexibil esapament kia ceed 1,4 benzina,BAU wrote:@PYFMAN: Multumim pentru intentie dar ai reactionat prea tirziu .
hefes01, postase anuntul in ianuarie si tot atunci am avut nevoie si eu . Iti dai seama ca de atunci nu a tinut nimeni imobilizata masina si a trebuit sa cautam si noi .
?
acum nu stiu daca voi vb din experienta sau din presupuneri, eu cand am patit-o cu racordul am fost la nspe firme de tobe firme cu renume si cand au vazut strambatura aia de racord plin de curbe si extrem de scurt au dat bir cu ....mai vorbim etc,BAU wrote:Asa ar trebui . Un racord flexibil avind dimensiunile ptr. Ceed se gaseste pe internet pe la 80 lei . Ptr. montare demontare nu are decit 4 piulite iar sudura nu este foarte sofisticata ( mai ales daca se face in atmosfera controlata de argon , cum se practica acum )
Asa ca 200 lei ar fi o suma rezonabila fata de 1100 lei cit cer in service.