Plastice crăpate la nivelul bordului

Cum se rezolvă diverse probleme
ticalos
Auto:

Re: Plastice crăpate la nivelul bordului

Post by ticalos »

http://picasaweb.google.com/ticalos1/Un ... directlink
Iata ca am reusit, pana la urma sa le pun pe toate.
In ultima poza am marcat cele doua crapaturi, care sunt foarte fine, si care nu au nicio legatura cu celelalte.Ma gandesc ca daca ar fi aparut de la lovitura, cele doua crapaturi de pe margine , nu ar fi avut cum sa apara.Eu cred ca plasticul e de vina.Uitati-va si la celelalte doua crapaturi, cele mai vizibile: una este plecata de la margini (in cazul acesteia ar fi credibil ca a aparut in urma unei lovituri) dar cealalta efectiv a aparut in interiorul piesei, limitele crapaturii nu corespund vreunei margini. Ma gandesc ca o asemenea ruptura nu ar apare decat daca plasticul este de proasta calitate si are ceva tensiuni in el.
Cee'd 1.4 best,kompass blue din februarie 2008

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Hai să recapitulăm. Căpăcelul de la rotiţa reglaj poate fi dintr-un plastic casant. Plasticul de la panelul respectiv nu. Altii stau cu picioarele sprijinite în uşa torpedoului şi nu au crăpături (plasticul fiind din acelaşi material în ambele părţi).

ticalos
Auto:

Post by ticalos »

http://picasaweb.google.com/ticalos1/Un ... directlink
Alte doua poze facute de aceasta data cu un aparat foto.In foto 2 am marcat crapaturile existente.Chiar daca unele abia se vad, "la ochi" sunt foarte vizibile.

singlecrys
fidelu'
Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019

Post by singlecrys »

Tu unde tii masina toata ziua, in soare sau ai garaj? Faza e ca nu prea ai cum sa ajungi cu picioarele la gura de ventilatie si nici la rotita aia de reglare (bine...acum depinde si cat de inalt esti)! Nustiu zi-ne mai multe, ai turnat ceva pe acolo, s-a intamplat ceva mai special? cred ca esti primul cu astfel de problema! Suspect
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"

ticalos
Auto:

Post by ticalos »

Ogy, nu prea am inteles la ce te referi.Cand spui "capacel", te referi la acea portiune care acopera cumva rotita si care acum la mine este cazuta? La ce te referi prin "panel" ?

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Bucata aia de plastic de sub volan este un fel de panou. În topicul referitor la reglaj intensitate lumini bord ai mai multe detalii. La aripioara aia îí zic mai bine căpăcel.... :)

ticalos
Auto:

Post by ticalos »

@singlecrys- Masina o tin ca majoritatea de pe aici in fata blocului si la serviciu. As putea spune ca sta 50% in soare si restul la umbra. Inalt nu sunt, am 1.78 m si nici sotia, singura care mai merge cu ea, 1,65 m. Bineinteles ca nu am scapat nimic acolo, nu prea ai ce substante sa folosesti in acea zona. Pur si simplu a inceput sa se crape.

ticalos
Auto:

Post by ticalos »

A, inca ceva: portiunea care a picat nu este o singura bucata ci se copune din doua parti micute care la randul lor sunt crapate in doua.Plasticul asta pur si siplu se dezintegreaza.

singlecrys
fidelu'
Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019

Post by singlecrys »

ticalos wrote:Plasticul asta pur si siplu se dezintegreaza.
Da, asta vad si eu, te-am intrebat de inaltime pentru ca eu am 1.80 si nu ajung cu genunchii acolo! Pai incearca sa le explici celor de la service, dealerului-sef ca te-ai purtat exemplar cu masina, cu genunchii nush daca ajunge si Ciuhuleasca daramite tu, si nici ca ai pus HCl acolo, sau ai dat cu ciocanu`! Numai bine
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"

marius01
Auto:

Post by marius01 »

Parerea mea e de la o solutie folosita la curatare! Ai curatat-o la spalatorie?
KIA Cee`d 1.4 BEST

costelo
Auto:

Post by costelo »

Dl. ticalos, pentru plasticil de la rotita faruri
-sunt useri care au schimbat acea piesa cu una cu reglaj pentru portocaloul din bord, si au plastucul asta pe acasa .
C`EED 1.4 GSL Red Mars- B 85 KTT
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

cred ca ar putea deschide un topic la "moca/gratis fara bani" in care sa intrebe cine are capacelul asta... colegii care il au .. si strange praful printr-un sertar, cu sigurantza se vor oferi sa-l ajute
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

nu vreau sa par carcotas sau rautacios si nu vreau sa te superi pe mine ! DAR eu cred ca sotia ta poate a dat cu un papuc cu toc pe acolo cine stie cum ... si in ce pozitii. tu ai spus ca mai conduce si ea ... Daca nu sunt de la ea ... atunci poate iti amintesti ce ai facut tu prin masina .. cu altcineva. Cert e ca plasticul ala a crapat sub influenta unei lovituri clare !
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImage

ticalos
Auto:

Post by ticalos »

@ shpid3r - Ce te face sa crezi ca cersesc ceva sau vreau ceva "moca/garatis bla-bla-bla"? Cum sa fie moca daca am dat 12k E pe o masina care pana acum are troncanituri la directie, bordul se exfoliaza, plasticul ala a crapat, gura de aerisire a crapat si noroc ca nu troncane si suspensia spate, cel putin pana acum.Nu vreau nimic moca gratis sau fara bani dar crezi ca pentru a semnala niste probleme este musai sa-ti cer tie voie sau eventual sa-ti suport ironiile?O sa fac tot posibilul sa vin la o intalnire sa-ti arat felul in care a crapat plasticul ala si poate imi dai o parere pertinenta, nu vrajeli.Cele bune!!!
@aktymel- da...teoretic este posibil si ce spui tu, cel putin in cazul sotiei ( cine stie ce face ea cand pleaca cu masina, nu?). In privinta mea sincer nu practic sporturi din astea in masina.Si daca ar fi sa mergem pe aceeasi logica, am putea spune ca troncaniturile din coloana de directie sau de la suspensia spate se datoreaza tot din cauza sotiilor sau a sotilor care cine stie ce activitati suspecte fac prin masina.

ticalos
Auto:

Post by ticalos »

@ shpid3r - A, uitasem sa precizez la enumerarea problemelor, sper ca nu te superi ca idraznesc:mi-a aparut un punct de rugina pe rama inferioara a haionului de la portbagaj, pe interior.Stiu o sa spui, tu si inca altii de pe aici,cat si cei de la garantie: ca cine stie ce am facut eu cu masina, cine stie pe unde am bagat-o, cine stie in ce ploaie acida am lasat-o, cu vina mea bineinteles.

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”