Probleme si sugestii forum.

Post Reply
Mogg
Tatic
Auto: Kia Ceed SW 2008

Re: Probleme forum.

Post by Mogg »

Bogdan wrote:Sunt afisate foarte corect, ele vor ramane ca posturi noi pana cand le citesti. Asta e una din multele diferente dintre phpBB2 si phpBB3!
Deci New Posts inseamna posturi noi atata timp cat nu le citesti. Dupa ce le citesti nu vor mai aparea la new posts!
I see. Multumesc pentru explicatii. Chiar nu stiam. Nu stiu ce parere au ceilalti useri, dar mie personal mi se pare mai ok sa fie ca inainte. Sunt o gramada de posturi care nu ma intereseaza si nu voi intra sa le citesc, numai ca sa imi dispara din lista de topicuri noi. Asta inseamna ca acea lista de topicuri noi va creste de la zi la zi, asftel incat voi ajunge intr-un final in postura de a trebui sa derulez cateva pagini, ca sa ma uit daca in topicurile care ma intereseaza a mai aparut ceva nou. Parerea mea.

Bogdan wrote:Se va rezolva in curand si problema cu acele cuvinte tricky :P
Asteptam. Just let us know

Regards
Kia Cee'd SW Best Machine Silver 2008

gabikia
Auto:

Post by gabikia »

Si pentru cei care nu stiu engleza ce facem :?:
Suntem in Romania NU :?:
Cred...poate ar fi o idee sa se poata alege si limba din meniu. :oops:
Asta daca se poate,este numai o parere :arrow:
Multumesc orcum anticipat.
Kia Sportage 2005/mai/albastru/full option
http://cutiacupoze.ro/album/?a=1246

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

Ai windowsul, mess-ul, mailul în romînă?

Va fi (sper) setabilă şi o interfaţă în romînă (singura de altfel, lipsită de personalitate, zic eu!)

Oricum, apreciez postarea unei sugestii în topicul de probleme!
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

...se poate seta altă interfaţă din meniu!

weeezer
Auto:

Post by weeezer »

Salut. Am si eu o problema cu noua interfata... in sensul ca, la mine acasa, nu reusesc sa o vad. Imi apare tot vechiul design si astfel nu vad nici postarile noi, de dupa schimbare. Acum sunt la altcineva, si aici merge ok, insa la mine nu vrea de nici un fel. Foloseam uzual Firefox. I-am sters tot, cookies, cache, history, toate porcariile, dar nici o schimbare. Culmea, si Internet Explorer-ul mi-arata tot vechiul stil, desi de-acolo nici macar nu intrasem inainte pe clubkia.ro, nu exista site-ul nicaieri in history... Are cineva vreo idee?
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km

Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km

Waiting: Sportage PHEV GT Line

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

Ai şters tot din IE? Treci prin vreun proxy?

weeezer
Auto:

Post by weeezer »

In IE nu am sters tot, pentru ca nu l-am folosit decat acum, ca sa incerc sa vad daca merge clubkia.ro. Si oricum, vreau sa raman pe Firefox. Iar in Firefox chiar am sters tot. Am calculatorul conectat prin router, am facut din nou setarile routerului cap-coada, si nimic nou. Acelasi style vechi, albastru, si aceleasi posturi vechi. Ce mai observ este ca, pe zi ce trece, mai apare cate un nou post pe forum (ma refer la cel vechi) (uneori 2-3), ceea ce inseamna ca nu sunt chiar singurul cu problema asta...
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km

Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km

Waiting: Sportage PHEV GT Line

Mogg
Tatic

Post by Mogg »

Poate are router-ul vreun cache. Zic si eu :D

Regards

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@weeezer: Incearca sa scapi si de temporary internet files inainte de a incerca inca odata site-ul, tot ce ai acolo, inclusiv cookies-urile.

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

Cache, cookies, tifs, etc. ale IE sunt ale windowsului, şterge tot de acolo.

Mogg
Tatic

Post by Mogg »

Tipitip, am vazut ca din 'User control panel' poti sa alegi intre doua style-uri. Personal imi place mai mult al doilea, prosilver. Culorile sunt mult mai linistite (albastru inchis cu albastru deschis) si pentru mine e mult mai relaxant sa citesc post-urile in modul asta de prezentare. Totusi, exista un mic inconvenient de care as vrea sa te intreb daca se poate corecta. Mesajele dintr-un topic sunt afisate cu culori alternante: primul post - albastru mai inchis, al doilea - albastru deschis, al treilea - inchis si tot asa. Problema e ca cele doua nuante de albastru sunt foarte apropiate si e destul de greu sa iti dai seama unde se termina un post si unde incepe urmatorul. Ca solutii vad: 1. folosirea a doua nuante de albastru mai diferite una de alta 2.Adaugarea unei linii de culoare inchisa la sfarsitul fiecarui post, asa cum se intampla in cazul style-ului 'Milky way red'. Astept raspunsul tau.

Regards

florin-adrian
Auto:

Post by florin-adrian »

Si mie imi place modul pe silver, decat cel pe rosu, daca se poate o accentuare de culoare atunci cand exista posturi noi. Fata de interfata cu rosu, aici trebuie sa fi atent care sunt posturile noi. Multumesc
Kia Ceed varianta BEST, 1.4 109cp, Black Pearl -

Bogdan
Auto:

Post by Bogdan »

Mogg wrote:
Bogdan wrote:Sunt afisate foarte corect, ele vor ramane ca posturi noi pana cand le citesti. Asta e una din multele diferente dintre phpBB2 si phpBB3!
Deci New Posts inseamna posturi noi atata timp cat nu le citesti. Dupa ce le citesti nu vor mai aparea la new posts!
I see. Multumesc pentru explicatii. Chiar nu stiam. Nu stiu ce parere au ceilalti useri, dar mie personal mi se pare mai ok sa fie ca inainte. Sunt o gramada de posturi care nu ma intereseaza si nu voi intra sa le citesc, numai ca sa imi dispara din lista de topicuri noi. Asta inseamna ca acea lista de topicuri noi va creste de la zi la zi, asftel incat voi ajunge intr-un final in postura de a trebui sa derulez cateva pagini, ca sa ma uit daca in topicurile care ma intereseaza a mai aparut ceva nou. Parerea mea.

Dupa ce citesti ce te intereseaza poti sa dai Mark forums read pt celelalte si atunci nu le vei mai avea colorate ;)

Mogg
Tatic

Post by Mogg »

Mersi, Bogdan

Am vazut ca a aparut optiunea asta. Din cate mi-a spus Tipitip si am incercat si eu, dupa ce dau 'Mark forums as read' trebuie sa fac un logout-login pentru a vedea ca intr-adevar lista de post-uri noi devine goala.

Regards

sorinh
Auto:

Post by sorinh »

@ admin (bogdan, tipitip)
poate sunt eu mai fraier si nespalat pe ochi, dar in forma de prezentare trecuta exista o sectiune unde vedeai topicurile si posturile de la ultima logare. inca nu si-a facut efectul cafeaua asa ca nu ma pot exprima mai coerent. se poate implementa din nou?
merci
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com

Post Reply

Return to “Anunţuri, sugestii şi reclamaţii”