+ 1bogdan241 wrote:....mi-e greu sa observ informatia importanta.

+ 1bogdan241 wrote:....mi-e greu sa observ informatia importanta.
+1Caralumba wrote:+ 1bogdan241 wrote:....mi-e greu sa observ informatia importanta.
Pe scurt daca intampinati probleme in functionarea forumului de astazi si dupa data din citat va rog sa ma anuntati!We're writing to inform you of an important change in your server's default configuration that may affect your websites. The default
version of PHP employed by our servers will be updated to PHP 5.4 on 5/13/2014.
de acord!sender78 wrote: ↑08 Apr 2017, 22:15 Stiu ca e subiectiv ce voi spune, dar dupa atatia ani in care stiam forumul intr-un anumit format, design, stiam fiecare butonas pe unde e, stau sa ma intreb de ce era nevoie de o "infrumusetare" in sensul in care a fost acum schimbat.
Sincer, nu imi place, trebuie sa dau mai multe click-uri pentru a face ce faceam pana acum, vizual nu inteleg de ce a trebuit sa trecem la aspectul actual, si inca mai caut butonase gen "ultimul post necitit".
Daca ceva merge bine, de ce trebuie sa-l schimbam?
Imi pare ca era mai dragut inainte, acum, chiar nu imi place ce ati facut.
Este vorba de securitate si de acolo pleaca restul.Daca ceva merge bine, de ce trebuie sa-l schimbam?
1 click in plustrebuie sa dau mai multe click-uri pentru a face ce faceam pana acum