B-702-CBY Nu e panica... KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best) Pentru STICKERE, PM
@chubby,poate in weekend ne gasim prin Sinaia.Rugamintea mea sa iei cu tine mai multe stickere sa mi le dai mie si eu sa le dau celor care vin la intalnirea programata pe 31.01 la Galati.Sau da-mi un PM cu numarul tau de telefonsi si te sun eu pentru clarificari.Multumesc.
http://picasaweb.google.com/BUNULE
Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele! Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață!
@bunu, din pacate eu nu ajung la Sinaia... eu ma refeream de intalnirea din buc....
B-702-CBY Nu e panica... KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best) Pentru STICKERE, PM
Vezi daca stiam ca ai nevoie de-un sticker poate faceam rost de la scubli si iti aduceam....ca eu sambata si duminica am fost in Cluj si apoi luni si marti in Campia (chiar langa tine am parcat ). Cu atat mai mult ca ti-am ramas dator, ca doar de la tine am il eu pe masinutza...
@scubli: daca esti prin Oradea in w/e poate ne gasim ca mi-ar trebui si mie un stiker + inca unul sa-l pun pe Ford
Ba mai mult, il pot rezolva si pe @frantic ca marti trec prin Campie spre BV.... da-mi un PM cu nr tau
Kia cee`d Best SW 1,4 -109 CP - So Red 2009
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010
Salutare....da-ti si voi un sticker? Prin Drumul taberei? Moghioros?
KIA CEE'D 1.4 CITY GSL FL, oglinzi pliabile cu semnalizare, ECM, parbriz UV, senzori de ploaie, cheie pliabila etc...Pewter Beige Album photo Jurnal de bord