Probleme si sugestii forum.

Post Reply
justevil
Auto:

Re: Probleme forum.

Post by justevil »

florin-adrian wrote:Salutare. Ce s-a intamplat cu forumul, ca inainte imi placea cum arata. Acum fundalul asta pe rosu ma termina la ochi,cum pot schimba culoarea. Acum parca nu se mai vede bine cand sunt posturi noi, sunt liniutele acelea. Ufffffff, de abia ma obisnuisem cu el inainte.

x2

:evil: nu-mi place
- smiley-urile zici ca-s extraterestrii
- nu-mi place cum apare "quote"
- prefer limba romana

singura chestie buna : optiunea de atachement
CT 11 ESN - revin dupa pauza :D

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

Las` ca ne obisnuim noi si cu asta nou
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

cristi26vis wrote:cam ciudata chestia asta cu schimbarea de forum, cel vechi arata mai bine!!!
[-X
+1 !!!

acum informatia reala este disipata / atenuata de culori ! stiu ca e chestie de obisnuinta si nu vreau sa minimizez munca celor care au lucrat la noul design, dar vechiul look, chiar daca era "obsolete" , era mai simplu si mai clar, chiar daca acum forumul din RO este "aliniat " la forma www.kia-forums.com

bafta
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

Mogg
Tatic
Auto: Kia Ceed SW 2008

Post by Mogg »

Pana acum sunt si eu pentru versiunea anterioara. Dar lucrurile se pot schimba. Doua observatii am la versiunea curenta:

1. Unde sunt linkurile catre numarul de mesaje, topicuri si useri noi aparute de la ultima vizita ? Informatia asta era afisata pe prima pagina si oferea userului o modalitate foarte usoara de afla tot ce s-a intamplat de la ultima lui prezenta pe site.

2. De ce nu functioneaza partea de search numai in titlurile de topic-urilor ? Mi se pare extrem de util sa poti cauta doar in titluri. Scapi de chinul de a trece prin jdemii de posturi care apar in rezultatele cautarilor doar pentru ca undeva intr-un mesaj, apare accidental cuvantul cautat.

Regards
Kia Cee'd SW Best Machine Silver 2008

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

justevil wrote:
florin-adrian wrote:Salutare. Ce s-a intamplat cu forumul, ca inainte imi placea cum arata. Acum fundalul asta pe rosu ma termina la ochi,cum pot schimba culoarea. Acum parca nu se mai vede bine cand sunt posturi noi, sunt liniutele acelea. Ufffffff, de abia ma obisnuisem cu el inainte.

x2

:evil: nu-mi place
- smiley-urile zici ca-s extraterestrii
- nu-mi place cum apare "quote"
- prefer limba romana

singura chestie buna : optiunea de atachement
La aceasta schimbare radicala de forum cred ca era normal sa fim consultati.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

noir
31337
Auto:

Post by noir »

Nu imi place tema nou. Prea mult rosu, butoanele importante sunt mici (a se vedea "post a reply") si per total imi da impresia de nefinisat. Din cate stiu exista optiunea personala de a schimba stilul boardului, poate bagati si vechiul stil sa putem alege din Control Panel ;)
pro_cee'd 1.4 best/so red/B-82-SNH/50000km/no problems

am adaugat: alarma maat 679 extreme 2; filtru conic k&n; subwoofer Focal SB 30 SPL; amplificator Focal Solid 2; condensator Juice JW1D;

Mogg
Tatic

Post by Mogg »

Arnold12 wrote: La aceasta schimbare radicala de forum cred ca era normal sa fim consultati.
Subscriu.

By the way, Tipitip, nu se poate reveni la vechea varianta pana cand se fixeaza issue-urile cu asta noua ? Cel putin cautarea e de toata jena. Trebuie sa imi vina si mie Ceed-ul si vreau sa citesc tot ce s-a postat despre alarme auto. Dau o cautare dupa 'alarma', imi apar 16 post-uri. Atat de putin sa se fi scris pe forum despre acest subiect ? Ma indoiesc.

Bogdan
Auto:

Post by Bogdan »

1. Versiunea noua de phpbb inlocuieste cu succes versiunile vechi oferind mult mai multe facilitati pe toate planurile incepand de la securitate pana la usability(Este doar o chestiune de timp sa se obisnuiasca lumea cu ea)
2. Chiar va rugam sa mentionati aici tot ce vi se pare suspect sau problema pentru a fi remediat totul in cel mai scurt timp
3. Functia de search va functiona in curand la parametri normali
4. Deciziile de acest gen se iau la nivel administrativ, pt ca altfel cu 2000 de useri s-ar fi luat o decizie in 2200!

Mogg
Tatic

Post by Mogg »

Salut Bogdan,

Astept cu nerabdare un search perfect functional.
Inca o problema destul de suparatoare e aceea ca nu sunt afisate corect posturile aparute de la ultima logare pe site. Azi de exemplu m-am logat cred de vreo 5 ori, si chiar si a 5-a oara imi apareau aceleasi posturi 'noi' ca si prima data, desi eu le citisem deja.

Regards,

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

sincer....e chiar sexy tema asta :) doar headerul nu-mi place...
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!

moonwalk
Auto:

Post by moonwalk »

+1 headerul sucks...imi placea mai mult cel cu forma de masina
ProCee'd 1.6 GSL Style + optionale, culoare Casa White

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

Funcţionează searchul!

OT: Încercaţi să postaţi şi voi ontopic (adică de ce e problemă forum că nu-ţi place ţie logo-ul?), ştiu că e mai simplu să postezi unde-ţi vine după care să ţipi că nu face nimeni curăţenie în forum! Un exemplu suprem a fost "Un topic ce trebuie discutat" în care se vorbea de offtoopic şi subiecte deschise aiurea (iar adminii sunt vinovaţi că nu moderează)şi care el însuşi a fost deschis la generalităţi cee'd!
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

Mogg
Tatic

Post by Mogg »

Salut Tipitip

Intr-adevar functioneaza search-ul. Apreciez efortul tau. Cred ca e unul din serviciile de baza ale unui forum, si ma bucur ca este acum functional.

Nu vreau sa fiu carcotas, dar cand dau cautare dupa 'alarma' imi spune : The following words in your search query were ignored because they are too common words: alarma. Asa ar trebui sa functioneze, sau e o scapare ? :?:

Regards,

Mogg
Tatic

Post by Mogg »

Mogg wrote: Nu vreau sa fiu carcotas, dar cand dau cautare dupa 'alarma' imi spune : The following words in your search query were ignored because they are too common words: alarma. Asa ar trebui sa functioneze, sau e o scapare ? :?:
La fel se intampla si cu Casco. Si chiar am nevoie sa citesc despre aceste subiecte

Bogdan
Auto:

Post by Bogdan »

Mogg wrote:Salut Bogdan,

Astept cu nerabdare un search perfect functional.
Inca o problema destul de suparatoare e aceea ca nu sunt afisate corect posturile aparute de la ultima logare pe site. Azi de exemplu m-am logat cred de vreo 5 ori, si chiar si a 5-a oara imi apareau aceleasi posturi 'noi' ca si prima data, desi eu le citisem deja.

Regards,

Sunt afisate foarte corect, ele vor ramane ca posturi noi pana cand le citesti. Asta e una din multele diferente dintre phpBB2 si phpBB3!
Deci New Posts inseamna posturi noi atata timp cat nu le citesti. Dupa ce le citesti nu vor mai aparea la new posts!

Cu totii am aprecia sa se semnaleze aici tot ce nu pare a functiona corect nu remarci de genul, headerul, culoarea, scrisul etc etc! Astea toate tin de gust nicidecum nu sunt probleme ale forumului!!!!dar cum exista carcotasi peste tot nu este nimic neasteptat!

Se va rezolva in curand si problema cu acele cuvinte tricky :P

Post Reply

Return to “Anunţuri, sugestii şi reclamaţii”