Nu am interpretat nimic, am cautat doar sa-ti raspund punctual.Am spus multe lucruri concrete aici, acum depinde ce intelege cel care le citeste.Nu reprezint Mazda, lucrez in alt domeniu.Daca citeai ,cu atentie pe aici si eu am spus ca Ceed-ul este o masina care merita fiecare leu, mai mult de atat si eu am ales initial tot Kia.Am mai specificat ca as fi luat Ceed-ul in detrimentul oricarei marci Europene (am si eu motivele mele) ,in clasa asta , a compactelor.Nu am avut parte de Kia dar am condus una (diesel) si mi-am exprimat o parere pozitiva despre aceasta experienta.Si arata-mi si mie de unde ai tras tu concluzia cu taranii ??? Acum trebuie totusi sa-mi raspunzi, macar la ultima intrebare.Ogy wrote:Pe link-ul de mai jos cauti ce te intereseaza ...in speta dealer...
viewforum.php?f=95
Daca tot dai quote la mesajele mele, iti recomand sa citesti mesajul nu sa-l interpretezi.
NOI membrii clubkia. Cine a vorbit ceva de liniute?
Vad ca iti place sa ai ultimul cuvant. Macar spune ceva concret. Daca tu reprezinti mazda pe acest forum atunci nu am cuvinte. Cand o sa intelegi ca cee'd a fost si este o masina corecta in banii respectivi? Pe vremea cand aveam eu dacia (una alba cu interior crem, bord cn, etc-pe comanda daca intelegi unde bat) umblau pe strada majoritar dacii din '80-'90 si dupa ea au urmat alte achizitii .
Logic ca a fost prima masina. De obicei toti cei care isi i-au kia sunt oameni realisti. Si asta sti si tu de ce. Nimeni nu are impresia ca e un super car si numai daca o posezi iti poti da seama de ce poate (si ma repet nu e vorba de liniute).
PS:sunt nascut in Bucuresti si ma comport ca atare (din mesajul tau reiese ca unii din noi sunt tarani si nu in sensul de agricultori -tot respectul pentru ei).
Nu o sa-ti mai raspund la viitoarele mesaje.
Multumesc.
Aici se pare ca daca incerci sa scrii cate ceva despre alta marca nu prea esti privit cu ochi buni.Peste tot pe unde am scris mi s-a spus ca sunt off-topic si mi-a fost adus la cunostinta ca voi primi ban.Plus ca vorbele imi sunt interpretate in fel si chip, e prea mult subiectivism aici, se pune prea multa patima. Eu am incercat sa fiu obiectiv ,atat si nimic mai mult.Drept dovada ca mi-am facut cont aici, pe forumul Kia, cu toate ca am optat pentru Mazda.Pe forumul Mazda nu mi-am facut inca un cont si nici nu cred ca imi voi face, acolo totul e mai monoton (poate si datorita faptului ca sunt mult mai putini posesori de Mazda decat cei care au Kia).Am intrat pe forumul Mazda si am vazut cat s-au chinuit cei de acolo sa se intalneasca, cei de aici au realizat coloana Kia (lucru de apreciat).Imi place entuziasmul care se manifesta pe acest forum ,dar detest fanatismul unora de aici.